עבור לתוכן

פירמוט מחשב בן שנה וחצי בערך....

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp...

אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני משיגה אתה המפתח מוצר הזה....

תודה לכל העוזרים מראש

שני

פורסם

איזה מחשב ?

איפה קנית ?

ניסית להתקשר לחנות שיביאו לך את הקוד מוצר ?

עריכה : לפני הפרמוט היה ניתן לעדכן את הוינדוס ?

פורסם
  • מחבר

איזה מחשב ?

איפה קנית ?

ניסית להתקשר לחנות שיביאו לך את הקוד מוצר ?

עריכה : לפני הפרמוט היה ניתן לעדכן את הוינדוס ?

זה מחשב hp 500b קניתי אותו דרך סוכן של hp התקשרתי לhp הם אמרו שזה לא באחריותם ושאני צריכה לדבר עם הבנאדם שרכשתי ממנו את המוצר ועדין לא השגתי אותו... אנילא זוכרת אבל נראה לי שכן כי כל הזמן היו עולות הודעות כאלה של ווינדוס של הושלם משהו כזה אני חייבת קוד מוצר כי המסך כל הזמן שחור בגלל שזה לא "ווינדוס מקורי" כאילו לא אבל זה מקורי...

פורסם

יש לך מדבקה של מיקרוסופט איפשהו מתחת או מאחורי המחשב, על המארז. יש שם מספר ארוך- זהו קוד ההפעלה שלך. את צריכה להזין אותו במקום המתאים. זה נראה ככה בערך:

imgp1555.jpg

פורסם
  • מחבר

אין לי דבר כזה על המחשב... הפכתי אותו חיפשתי ולא מצאתי כלום... אני צריכה קוד כל שהוא שזה בעצם סוג של פריצה כל שהיא כי אין לי שום דרך כרגע לדעת את הקוד שלי... אשמח אם תוכל לתת לי קודים אפשריים...

פורסם

בוקר טוב , מה שאת מבקשת לא חוקי , אני מקווה שאת יודעת .

פורסם

בוקר טוב , מה שאת מבקשת לא חוקי , אני מקווה שאת יודעת .

לא רק לא חוקי - אלא אסור עפי חוקי הפורום.

אני מציע כי תפני לספק ממנו רכשת את המחשב - תבקשי ממנו הסברים\הוכחות קניה.

איתם תפני ל-HP \ מייקרוסופט שימציאו לך פתרון.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים