עבור לתוכן

led strip

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי שאלה על הלדים.

אני קצת בור באלקטרוניקה אז אני שואל פה.

אני מעוניין להזמין LED STRIP כזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110950959090

הבעיה היא שאני לא רוצה רק 5 M אלה משהו כמו 15\20M...

השאלה היא:

אני יכול לחבר בין כמה סרטים,ולהשתמש בשנאי אחד(של12V) ובקונטרולר אחד?

וגם אם אני יכול לחתוך סרט באמצע?למשל אני מזמין 4 סרטים ועושה מהם 3 שלמים+אחד של 3 M(כאילו 5+5+5+3=18M ),לפי הצורך שלי?

שוב סליחה על הבורות ,אני לא מבין כלום בנושא,ואם הנושא לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה ליידע אותי.

תודה מראש :)

פורסם

יש סיכוי גבוה שהבקר לא יחזיק יותר מכמות הלדים שהוא מיועד אליה. תצתרך להשתמש בכל הבקרים או לחבר אליו מתאם מגבר - איך לבנות כזה ניתן יהיה לראות לפי הפס לדים

יתכן גם שהמוליכים בפס הלדים (מוליכים שהולכים לכל האורך) לא יחזיקו. נכון שאלה לדים ולא לוקחים הרבה אבל ביחד הם יכולים להסתכם ליותר מכמה A. במקרה כזה תצתרך לחבר כבל לאורך הפס כולו ולחבר ממנו לכל יחידה של 5 מטר במקביל

לחתוך את הפס בדרך כלל ניתן, אבל צריך לזהות מקום מתאים (אחרת כמות מסויימת של לדים מהסוף לא ידלקו)

פורסם
  • מחבר

לגבי הבקר-זה יהיה סיכון לבנות מגבר כזה ולהשתמש בו?הוא יחזיק מעמד?והאם אני יכול לסדר את זה כך שאני אוכל לשלוט עם שלט אחד על כמה בקרים?ככה שלא תהיה בעיה בכלל...

לגבי המוליכים-לא ממש הבנתי,פשוט להעביר חוטים מהמקור כוח לכל סרט של 5M בנפרד?

שוב תודה על העזרה וסליחה על הבורות :/

פורסם

אם אתה מחבר את כל הפסים לבקר קיים אחד יש סיכון (יותר נראה לי כמו ודאות) שתשרוף את הבקר

אם בונים מגבר אז הכול יעבוד בכיף - הבקר שולט על המגבר והמגבר נותן מתח לכל הלדים. מה שכן יהיה צריך להבין איך בונים אותו מתוך המבנה של הבקר והפס לדים

ניתן לחבר כבל נפרד לכל חלק כמו שאתה אומר, או ניתן לקחת כבל משותף שיש לו חוטים בעובי מספיק (1.5mm^2) וכל 5 מטר לשים עליו חיבור ולחבר ממנו פס לדים

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי סרטון,הוא מחבר 2 רצועות לבקר אחד:

יכול להיות שלבקר יש יכולת שליטה על 2 רצועות?

גם בתמונה של הבקר יש 2 יצציאות :

http://i.ebayimg.com/t/RGB-3528-LED-Strip-Flexible-Lights-Waterproof-5M-300leds-Remote-Controller-D002-/00/s/NTAwWDUwMA==/$T2eC16d,!zEE9s3!Y8nqBQUFgDJvpg~~60_12.JPG

מה זה חיבור השני?

פורסם

נתונים של הבקר

USER MANUAL( 24-KEY INFRARED CONTROLLER)

Supply voltage: DC12V

Working temperature: -20° to 60 °

5 light pattern: static/ flash/ fade/ smooth/strobe

Control range: 5meters

Netweight: 50g

Size: L63*W35*H22mm

output:three CMOS drain-open output

output power: 72W max

Output current: 2A( each channel ) max

Connecting mode: common amode

נתונים של הפס

LED STRIPE

LED type: 3528 RGB

Power consumption: 300leds per roll, 5 meters per roll

Voltage:12V

Power adapter for 5 M : 2A(24W)

Protection grade:IP 65, Waterproof

Color: RGB

Viewing angle: 120°

Length: 5m for the length, 8mm for the width

storage temperature: -20° to 50°

Life span: 50,000 hours

נתונים של הלדים : http://www.wayjun.com/Datasheet/Led/3528 SMD LED.pdf

מה שמעניין אותנו - If 50mA

פס של 5 מטר אם 300 לדים, מתוכם 100 בכל ערוץ (R/G/B)

ב 12V צפוי שהם יהיו מחוברים בקבוצות של 3 בטור כלומר כל 3 לדים לוקחים 50mA. בסך הכול יש 33 קבוצות אז כל ערוץ בפס של 5 מטר יקח 1.65A

המקס' של הבקר בכל ערוץ 2A

בסרטון יש לבקר 2 יציאות, אז או שיש לו בקר אם 2 יציאות שכל אחת מיועדת ל 5 מטר של לדים, או שהוא חיבר במקביל יציאות לבקר חזק יותר, או שיש לו בקר של 2A כמו שלך שלא הספיק להישרף בכמה שניות של הסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים