פורסם 2012 באוקטובר 1012 שנים שלום,יש לי שאלה על הלדים. אני קצת בור באלקטרוניקה אז אני שואל פה. אני מעוניין להזמין LED STRIP כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110950959090 הבעיה היא שאני לא רוצה רק 5 M אלה משהו כמו 15\20M... השאלה היא: אני יכול לחבר בין כמה סרטים,ולהשתמש בשנאי אחד(של12V) ובקונטרולר אחד? וגם אם אני יכול לחתוך סרט באמצע?למשל אני מזמין 4 סרטים ועושה מהם 3 שלמים+אחד של 3 M(כאילו 5+5+5+3=18M ),לפי הצורך שלי? שוב סליחה על הבורות ,אני לא מבין כלום בנושא,ואם הנושא לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה ליידע אותי. תודה מראש
פורסם 2012 באוקטובר 1112 שנים יש סיכוי גבוה שהבקר לא יחזיק יותר מכמות הלדים שהוא מיועד אליה. תצתרך להשתמש בכל הבקרים או לחבר אליו מתאם מגבר - איך לבנות כזה ניתן יהיה לראות לפי הפס לדיםיתכן גם שהמוליכים בפס הלדים (מוליכים שהולכים לכל האורך) לא יחזיקו. נכון שאלה לדים ולא לוקחים הרבה אבל ביחד הם יכולים להסתכם ליותר מכמה A. במקרה כזה תצתרך לחבר כבל לאורך הפס כולו ולחבר ממנו לכל יחידה של 5 מטר במקביללחתוך את הפס בדרך כלל ניתן, אבל צריך לזהות מקום מתאים (אחרת כמות מסויימת של לדים מהסוף לא ידלקו)
פורסם 2012 באוקטובר 1212 שנים מחבר לגבי הבקר-זה יהיה סיכון לבנות מגבר כזה ולהשתמש בו?הוא יחזיק מעמד?והאם אני יכול לסדר את זה כך שאני אוכל לשלוט עם שלט אחד על כמה בקרים?ככה שלא תהיה בעיה בכלל... לגבי המוליכים-לא ממש הבנתי,פשוט להעביר חוטים מהמקור כוח לכל סרט של 5M בנפרד? שוב תודה על העזרה וסליחה על הבורות
פורסם 2012 באוקטובר 1212 שנים אם אתה מחבר את כל הפסים לבקר קיים אחד יש סיכון (יותר נראה לי כמו ודאות) שתשרוף את הבקראם בונים מגבר אז הכול יעבוד בכיף - הבקר שולט על המגבר והמגבר נותן מתח לכל הלדים. מה שכן יהיה צריך להבין איך בונים אותו מתוך המבנה של הבקר והפס לדיםניתן לחבר כבל נפרד לכל חלק כמו שאתה אומר, או ניתן לקחת כבל משותף שיש לו חוטים בעובי מספיק (1.5mm^2) וכל 5 מטר לשים עליו חיבור ולחבר ממנו פס לדים
פורסם 2012 באוקטובר 1212 שנים מחבר עכשיו ראיתי סרטון,הוא מחבר 2 רצועות לבקר אחד: יכול להיות שלבקר יש יכולת שליטה על 2 רצועות? גם בתמונה של הבקר יש 2 יצציאות : http://i.ebayimg.com/t/RGB-3528-LED-Strip-Flexible-Lights-Waterproof-5M-300leds-Remote-Controller-D002-/00/s/NTAwWDUwMA==/$T2eC16d,!zEE9s3!Y8nqBQUFgDJvpg~~60_12.JPG מה זה חיבור השני?
פורסם 2012 באוקטובר 1212 שנים נתונים של הבקרUSER MANUAL( 24-KEY INFRARED CONTROLLER)Supply voltage: DC12VWorking temperature: -20° to 60 °5 light pattern: static/ flash/ fade/ smooth/strobeControl range: 5metersNetweight: 50gSize: L63*W35*H22mmoutput:three CMOS drain-open outputoutput power: 72W maxOutput current: 2A( each channel ) maxConnecting mode: common amodeנתונים של הפסLED STRIPELED type: 3528 RGBPower consumption: 300leds per roll, 5 meters per rollVoltage:12VPower adapter for 5 M : 2A(24W)Protection grade:IP 65, WaterproofColor: RGBViewing angle: 120°Length: 5m for the length, 8mm for the widthstorage temperature: -20° to 50°Life span: 50,000 hoursנתונים של הלדים : http://www.wayjun.com/Datasheet/Led/3528 SMD LED.pdfמה שמעניין אותנו - If 50mAפס של 5 מטר אם 300 לדים, מתוכם 100 בכל ערוץ (R/G/B)ב 12V צפוי שהם יהיו מחוברים בקבוצות של 3 בטור כלומר כל 3 לדים לוקחים 50mA. בסך הכול יש 33 קבוצות אז כל ערוץ בפס של 5 מטר יקח 1.65Aהמקס' של הבקר בכל ערוץ 2Aבסרטון יש לבקר 2 יציאות, אז או שיש לו בקר אם 2 יציאות שכל אחת מיועדת ל 5 מטר של לדים, או שהוא חיבר במקביל יציאות לבקר חזק יותר, או שיש לו בקר של 2A כמו שלך שלא הספיק להישרף בכמה שניות של הסרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.