עבור לתוכן

מפרט חלקי ב-4K למשחקים ופיתוח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+).

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות~

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש בחנות עכבר מתאים, אבל אפשר לרכוש אותו בקנייה נפרדת (חנות אחר וכו')

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק,כוננים אופטיים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ללא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא באמת.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף שתהיה אפשרות אבל זה לא משהו קריטי.

חשבתי על המפרט הזה ואליו להוסיף את הכרטיס מסך מהקנייה הקבוצתית הזו, אשמח לקבל עצות לשיפור המפרט (אשמח גם לשמוע נימוקים סיבות לשינויים).

תודה לכולם!

פורסם

היי

מפרט מחשב חזק שספק שלך יוכל להחזיק...

גם למשחקים הכי חדשים ו ל VS

Processor Intel Core i5-3470 Processor - With Graphics Tray 1155

Cooler CPU Zalman 7000V Al System Integration Edition

Mainboard Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155

HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX

Memory Corsair DDR3 4Gb 1333Mhz 9-9-9-24=X2

DVD-RW LG GH22NS70 x22

Case SilverStone RL01B

OCZ VERTEX 3 SATA III 2.5" SSD 120 GB

Gigabyte GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 192 bit WindForce Overclocked

4580 ש"ח

המפרט הורכב באתר www.wellcom.co.il

פורסם
  • מחבר

היי

מפרט מחשב חזק שספק שלך יוכל להחזיק...

.

.

.

תודה! אבל לפחות לפי הסתכלות ראשונית המפרט הזה יקר יותר מהפרט שלי וכולל: זכרונות (איטיים יותר), מעבד (חלש יותר מה3570K), מארז שלפי דעתי פחות טוב ופחות שטח אחסון וכל זאת ככל הנראה(שוב כי לא רואים מחירים פר פריט) תודות ל-SSD שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי בתקציב הזה כרגע... גם בפוסט המקורי אמרתי שאני אשמח להסברים ואני עדיין אשמח לשמוע אותם.

ערכתי: אין צורך בכונן אופטי...

פורסם

עם אתה מפתח ב VS תוכנות גרפיות עם הרבה מידע אז עדיף SSD

למהירות תגובה טובה יותר של כל המערכת בכללי..

לגבי מעבד למה אתה צריך K עם אתה לא מתכוון לעשות OC למעבד וגם לוח אם לא צריך דגם Z

הוא היה יותר יקר ועם אתה לא תעשה OC אז סתם זרקת כסף...

עם בין מעבד של 3.4MHZ ו 3.2 MHZ יעשה לך הבדל גדול בבקשה תחליף....(רק לא תרגיש אותו בכלל)

בין צ'יפסט 77 ו 75 הבדל בחיבורים ודברים שהם תומכים יותר או פחות (למשל כמות של חיבורי סאטא 3)

זכרון עוד פעם עם אתה לא תעשה להם אוברקלוק אז למה לקחת 1600MHZ סתם שהיה..

ראיתה פעם הבדלים בין אחד לשני ?

עם אתה רוצה לחסוך תיקח כרטיס מסך יותר פשוט למשל 560 TI

מארז זה רגיל יש חיבורי יו אס בי 3 מקדימה מאוררים שקטים של סילברסטון

מקום יש די ויותר למפרט שלך

תעשה את שיקולים ותיקח מה שמתאים לך ומה שנראה לך טוב אני פשוט נתתי כמה כיוונים שלא צריך להתעלם מיהם.

תודה

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שבלי קשר לכיוונים המפרט שלך נותן ביצועים פחות טובים(עד כדי HDD) ביותר כסף אז למה שאני אשלם יותר כדי לקבל פחות תמורה(אם כבר מדברים על לחסוך)? עבדתי עם VS (אגב למה דווקא 'תוכנות גרפיות'? מה רע ב-server side? : ) ) שרץ על HDD רגיל ולא SSD מספיק כדי לדעת שזה לא מספיק משמעותי לי לפחות לא בתקציב הנוכחי, מצד שני שטח אחסון כן משמעותי לי (במיוחד כשמדובר בחצי מהמקום).

בקשר ללוח אם כבר אז H77 של MSI ב-450 יספיק... ולמה הזכרונות והמעבד? כי זה הבדל של משהו כמו 230~ (50 לזיכרונות ומשהו כמו 180 למעבד) שזה יחסית זניח...

פורסם

Processor Intel Core i5 3570- With Graphics Tray 1155

Motherboard H77MA-G433 LGA 1155

HDD Western Digital 3.5" 1TB SATA3 Cache 64MB WD10EZEX

Sparkle Geforce GTX560 Ti 1024MB DDR5, 256Bit

Memory Kingston 4G Hyper-X RED=X2

Case CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620

Cooler CPU Zalman 7000V Al System Integration Edition

3970 ש"ח

אבל המפרט הראשון היה יותר חזק מבחינת כרטיס מסך (פי 2)וגם SSD

תודה

מבחינת server side זה רץ בסדר גם עם דיסק רגיל תהנה... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אבל אתה מתעקש להביא מפרטים מחנות שפשוט יקרה יותר מהאלטרנטיבות, אגב מה זאת אומרת "מבחינת server side זה רץ בסדר גם עם דיסק רגיל"? זו שאלה? אני מפתח מספיק זמן כדי לדעתי שHDD רגיל זה בסדר, מאיפה הרעיון שצריך SSD כדי לפתח תוכנות גרפיות ? (עשו את זה גם קודם אתה יודע... P: ).

אבל אני אחזור לדבר העיקרי: חשבתי על זה ואם כבר לחרוג חשבתי על המפרט הבא:

[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪1079

[/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪129

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]MSI ZH77A-G41 for 1155 Sata3/USB3.0[/td][td]

1

[/td][td]

₪466

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Fractal Design Define R3[/td][td]

1

[/td][td]

₪517

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td]

2

[/td][td]

₪110

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter[/td][td]

1

[/td][td]

₪442

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪1675

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

8

[/td][td]

₪4528

[/td][/tr][/table]

אשמח לשמוע דעות נוספות. עריכה: וכמו שציינתי כבר קודם: אין צורך בספק.

תודה!

פורסם

אני חושב שהנ"ל יתאים עבורך:

בנוגע למעבד, לא יורגש הבדל בין 3.2 לבין 3.4.

בנוגע לקירור, מאחר ואינך עושה OC, קירור פשוט ושקט יתאים עבורך.

לגבי כונן SSD, יעשה פלאים למהירות הפיתוחים\עריכות ושימוש כללי.

לגבי המארז והמאורר הנוסף, מדובר במארז איכותי ואחד השקטים שיוצרו ע"י אנטק, המאורר שקט מאוד גם כן.

[table][tr][td]מק"ט[/td] [td][/td][td]מוצר[/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td]cartempty.png[/td] [/tr] [tr] [td]B001 [/td][td]sm16014.jpg [/td][td]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel [/td][td]4586 [/td][td]minus-icon.png1plus-icon.png [/td][td]4586 [/td][td]101.png[/td][/tr] [tr][td]24887[/td][td]מעבד אינטל[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]18703[/td][td]מאוורר למעבד[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Arctic Alpine 11 GT‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]24992[/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏MSI H77MA-G43 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1333, 2xPCI-E, VGA, DVI‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]23905[/td][td]זכרונות[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 ‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]25093[/td][td]כרטיסי מסך[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]23415[/td][td]דיסקים קשיחים[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]23955[/td][td]כונני SSD[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Intel 60GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT060A3K5 Retail‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]22558[/td][td]צורבי DVD[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]23431[/td][td]מארזים[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Antec SOLO II Mid-Tower Gaming Case (No PSU)‎[/td][td]1[/td][/tr][tr][td]21291[/td][td]מאווררים וגופי קירור[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 1150RPM‎[/td][td]1[/td][/tr][/table]

פורסם

לפי דעתי עדיף לך להשקיע על הכרטיס מסך מאשר על כונן SSD

ולך על NIVIDIA שמגיע עם טכנולוגיית CUDA שיועיל לך יותר בפיתוחים .

במיוחד שאתה לא עושה OC

http://www.tms.co.il/product/11875

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים