עבור לתוכן

קרור אוויר גדול כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היום אני יסתקל ויגיד לכם כמה

ותחשבו נגיד אם שמים אפילו נגיד ואין מאווררים במארז ושמים רק אחד גדול(חוץ מהמאוורר של המעבד שחייבים שיהיה) למעלה שיוציא ואז נגיד לא יכול להיבצר מצב של ווקום לכן הוא ישאב אוויר מהחורי אווררור או משהו אבל נגיד וואני ישים אחד גדול למעלה ואחד נגיד רגיל בצד ועוד אחד רדיל בצד ועוד אחד רגיל מאחורה...

• תגובות 43
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש כמה אפשרויות, אם אתה רוצה אחד ענק ולהשים אותו לבד בדלת של המארז, זה מקפיא את המחשב מנסיון, אבל זה ממלא את המחשב באבק ולכן זה לא כדאי.

ושוב אני אומר עדיף פשוט לעשות איוורור כמו שצריך וכמו שעושים במחשבים, להשים מאורר 120 ממ' טוב בדלת שינשוף על הכרטיס מסך, צ'יפסט ומעבד ועוד אחד 120 ממ' בגג שיוציא אוויר ואחד מאחורה 80 ממ' שיוציא ואם רוצים גם 80 ממ' מקדימה למטה שיכניס, זה ממש אופטימלי, יחסית קצת מאוררים, ובלי הרבה רעש ולשבור את הראש בגלל שלא רק שה 120 עושים המון רוח הם גם שקטים, זה האוורור הטוב ביותר שיש, אני לא יכול לחשוב על משהו יותר טוב מזה למארז ATX סטנדרטי, ככה האבק שנכנס נשאב החוצה מהר והמחשב לא נהיה מלוכלך אחרי שבוע...

לי למשל האוורור כל-כך טוב שפשוט לא מצתבר לי אבק, הכל נשאב רגע אחרי שהוא נכנס, כנ"ל לגבי החום...

פורסם
  • מחבר

היה כתוב שזה עובד ב230 V ו2300 W

פורסם

היה כתוב שזה עובד ב230 V ו2300 W

מאורר ביתי או המחמם הזה לחדר?

פורסם
  • מחבר

מאורר ביתי או המחמם הזה לחדר?

המחמם לחדר

פורסם

תבדוק מאורר ביתי!

אמרתי כבר שמחמם לחדר דורש הרבה הרבה יותר ממאוורר רגיל בגלל גופי החימום שלו

פורסם
  • מחבר

תבדוק מאורר ביתי!

אמרתי כבר שמחמם לחדר דורש הרבה הרבה יותר ממאוורר רגיל בגלל גופי החימום שלו

חכם שלי.... איך אני מכניס מאוורר ביתי למארז מה אתה נורמאלי

פורסם

אחי אתה זה שרצית קירור גדול לא?

פורסם
  • מחבר

אחי אתה זה שרצית קירור גדול לא?

כן אבל הלכת רחוק מידי....

אתה נורמאלי מאוורר ביתי זה עצום נראה לי המארז שלי לא מספיק גדול.....

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אתה רוצה פשוט להניח אחד כזה בצד של המארז..

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי אתה רוצה פשוט להניח אחד כזה בצד של המארז..

אז לא הבנת....

אני רוצה שהוא יהיה תקוע בתוך המארז....

פורסם

הרעיון לשים בושם ליד המאוורר הוא דוקא לא רע לדעתי. לא צריכה להיות שום בעיה לנסות.

שים עצים כמו של המכוניות בתוך המארז ויהיה לך ריח "נעים" בחדר כול עוד שהמארז שלך מאוורר כמו שצריך ;)

פורסם

שים עצים כמו של המכוניות בתוך המארז ויהיה לך ריח "נעים" בחדר כול עוד שהמארז שלך מאוורר כמו שצריך ;)

ואיך זה יתרום לקירור?

לא עדיף פשוט לפזר את העצים בחדר במקום לתקוע אותם במארז?!? אבל זה רק אם אתה לא צוחק ורוצה לעשות את החדר שלך ריחני

פורסם
  • מחבר

זה גלש לנקודות לא חשובות.......

אהההה וכפיר אני ידבר איתך היוםפ בנייד כדי שנקבע מתי אתה בא...

אוקייי ירדתי מהמאוורר הענק אבל בואו ננסה סתם לנסות כל מי שמבין וזה על קרור כלשהו שהוא לא:

מאווררים,מים,גז.

לפחות שלר יהיה כמו שהיה נגיד לא בעזרת מאווררים ולא בעזרת המשאבה והראדיטור והבלוק וזה ולא בעזרת לחץ אוויר של מזגן חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים