עבור לתוכן

קרור אוויר גדול כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

וזאת עוד סיבה לעשות חיפוש ולמצוא מה שהם רשמו ולשתוק >:(

• תגובות 43
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא אני אכתוב לך

החסרונות

1. מאורור גדול כמו שאתה רוצה לשים צורך 220V ואם הוא יעבוד הרבה זמן =הרבה חשמל=הרבה כסף לשלם (אם יש לך אז בבקשה תהנה ).

2.הרבה אבק נכנס לך למארז שגורם ליכלוך ולא עושה שום דבר טוב אלה רק הורס .

3. הרבה רעש =מפריע .

4.תיוצר מערבולת אוויר כי הוא דוחף אוויר מאד חזק והמאורורים הקטנים הרבה יותר חלשים ולא שואבים אותה כמות .

יתרונות

אין

פורסם
  • מחבר

בוא אני אכתוב לך

החסרונות

1. מאורור גדול כמו שאתה רוצה לשים צורך 220V ואם הוא יעבוד הרבה זמן =הרבה חשמל=הרבה כסף לשלם (אם יש לך אז בבקשה תהנה ).

3. הרבה רעש =מפריע .

4.תיוצר מערבולת אוויר כי הוא דוחף אוויר מאד חזק והמאורורים הקטנים הרבה יותר חלשים ולא שואבים אותה כמות .

יתרונות

אין

ס22ה תגובה לעניין תודה

פורסם

בוא אני אכתוב לך

החסרונות

3. הרבה רעש =מפריע .

יתרונות

אין

ROFL

;D

ובקשר למה שהוא צורך, התכוונת להגיד כ2000W(תלוי במאוורר), הוולט לא ממש משנה, יותר חשוב הוואט,

נראה לי שהחשבון חשמל הולך לפי קילו-וואט לשעה, או משהו כזה, לא? ::)

פורסם

2000 וואט זה אולי כל המייבש לחדר כולל הגוף חימום שדורש הרבה, המאורר הוא הרבה פחות..

פורסם
  • מחבר

2000 וואט זה אולי כל המייבש לחדר כולל הגוף חימום שדורש הרבה, המאורר הוא הרבה פחות..

ונגיד אני ייכח מאוורר של משהו יותר פשוט ממפזר חום אני לא יודע מה אבל משהו יותר פשוט שצורך הרבה פחות חשמל?!

פורסם

כן זה הולך לפי קילו וואט שעה

לפי החישוב שלי למאוורר של 50W תשלם כ 2.25 אגורות לשעת צריכה

פורסם

לך שניה, פתח את הארון בבית או לא יודע איפה ותסתכל על המאחורה של מאורר ביתיי רגיל..

פורסם
  • מחבר

לך שניה, פתח את הארון בבית או לא יודע איפה ותסתכל על המאחורה של מאורר ביתיי רגיל..

מה הכוונה של זה?

פורסם

הכוונה היא שתלך שניה, פתח את הארון בבית או לא יודע איפה ותסתכל על המאחורה של מאורר ביתיי רגיל..

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא שתלך שניה, פתח את הארון בבית או לא יודע איפה ותסתכל על המאחורה של מאורר ביתיי רגיל..

את זה הבנתי...

לא הבנתי בשביל מה

פורסם

בוא אני אכתוב לך

החסרונות

3. הרבה רעש =מפריע .

יתרונות

אין

תעשה טובה..... אני מביא מאוורר 160 ממ לגג המארז שלי.... שיוציא החוצה אוויר.. וזה מאוד טוב!!

אחד מהיתרונות הוא להעיף אוויר חם מן הסתם, ומאוורר גדול טוב בזה!! זה יתרון שלOCר גדול יאהב

אתה לא יכול לא להסכים איתי (ותעזוב ת2.25 אגורות לשעה)

פורסם

את זה הבנתי...

לא הבנתי בשביל מה

כדי שתלך לראות מה הצריכה שלו וככה נוכל לחשב כמה חשמל הוא יעלה בחודש ואם זה שווה את זה...

פורסם

אולי תפרק מזגן ותרכיב אותו מחדש על המארז?

וד"א המארזים שהחלק העליון ושני הצדדים יוצאים בקומפלט אלה המארזים הישנים (p1-p2)... אני לא חושב שמוכרים כאלו היום.

פורסם

יש מאווררים בחנויות של אלקטרוניקה ואבזרי מכוניות , והם (לא כולם) עובדים על 12V .

לפני שאתה קונה תלמד קצת באינטרנט על ספציפיקציות של מאווררים כי יש ממש הרבה מינים וסוגים ולזרוק כסף ממש קל.

הרעיון של מאוורר גדול זה שהוא יעבוד יותר לאט ושקט ועדיין יספק איוורור טוב.

הרעיון לשים בושם ליד המאוורר הוא דוקא לא רע לדעתי. לא צריכה להיות שום בעיה לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים