פורסם 2004 בינואר 2021 שנים טוב אז ראיתי הרבה ששמים מאווררים גדולים מאוד וחשבתי אולי זה הפתרון אז הינה כמה שאלות: 1. מכירים את המפזרי חום הקטנים? האם יש בהם מאוורר טוב שהוא רגיל כי לפי מה שהבנתי יש מאוורר שמכניס אוויר ובפנים יש עוד משהו שמחמם? 2. האם זה יעזור מאוורר גדול מהרגיל? 3. מה עדיף מכניס או מוציא? 4. האם יש סיכון? 5. האם יש בעיתיות כלשהיא לשים כזה מאוורר? 6. מי יש לו תמונות שלו או של אחרים שיש בהם מאוררים גדולים שיביא בבקשה... יאללה תודה לכוללללללם!!!
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים זה מאורר שעושה המון רעש, זה דבר ראשון..דבר שני הוא דורש חיבור לחשמלדבר שלישי הוא לוקח המון המון חשמל,ף אתה תקבל חשבון חשמל עצוםבקיצור, כבר חשבו על זה וזה לא כדאי
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים פתח את הלדת של המארז תכוון לבפנים מאוורר ריצפתי כזה ויש לך מלא אוויר וגם מאוורר גדול...
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר פתח את הלדת של המארז תכוון לבפנים מאוורר ריצפתי כזה ויש לך מלא אוויר וגם מאוורר גדול... 1.אין דלת 2. ממש לא יפה הדבר הזה 3. אני מחפש אולי מאוורר אם אתם מכירים מכלי כלשהו שלא צורך הרבה חשמל
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים פתח את הלדת של המארז תכוון לבפנים מאוורר ריצפתי כזה ויש לך מלא אוויר וגם מאוורר גדול... שוב, זה המון חשמל! וזה גם ממלא את המארז וברכיבים באבק וזה ממש לא בריא
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר שוב, זה המון חשמל!וזה גם ממלא את המארז וברכיבים באבק וזה ממש לא בריאאפשר לחשוב על פילטר או משהו.....אני אומר שנפתח תדיון ועכשיו שכל אחד יכתוב איזה מאוורר מאיזה מכשיר לדעתו הכי טוב (הכוונה מבחינת צריכת חשמל,גודל,עזרה לקרור) וגם באיזה צורה עושים שהוא לא יפריעה ויהרוס את המחשב
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים 1.אין דלת 2. ממש לא יפה הדבר הזה 3. אני מחפש אולי מאוורר אם אתם מכירים מכלי כלשהו שלא צורך הרבה חשמל אז מה כן יש? : המארז שלך פתוח כל הזמן, אין לך דלת למארז? והרעיון לא ממש מומלץ לשים מאוורר גדול כזה, כבר אמרו לך למה וכמה ובלה בלה.., סירקולציה נכונה יכולה להביא לפתרון מצויין של קירור אוויר..
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר אז מה כן יש? : המארז שלך פתוח כל הזמן, אין לך דלת למארז? והרעיון לא ממש מומלץ לשים מאוורר גדול כזה, כבר אמרו לך למה וכמה ובלה בלה.., סירקולציה נכונה יכולה להביא לפתרון מצויין של קירור אוויר.. ברור שיש דלת רק בלבתי אם משהו אחר.... וטוב אני יעשה כבר משהו
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים תשמעו כל הדיון הזה טיפשי, אפשר פשוט לקנות מאורר 120 ממ' טוב, זה יוצא הרבה יותר זול והיום תומכים בו הכי טוב (חשמל, פילטרים, גרילים וכאלה..)וגוהן, יש מארזים שכל הכיסוי יוצא במכה, כלומר הצד הימני, הצד השמאלי והלמעלה..
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים יש לו מארז כזה ישן שאין לו לא דלת ולא חלון , זה סתם ברזל שיושב על המארז . וSUB MAN תפסיק עם כל השטויות שלך , תשים את המארז באמבטיה יהיה לו ממש ממש קר , תשים עליו קרח , תשים מאורור של רדיאטור של משאית
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר חבר שלי אמר לי שאפשר על הדלתות של המארז להשפריץ דורדוראנט ככה גם יהיה ריח טוב וזה גם מקרר מה דעתכם על זה?
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים חבר שלי אמר לי שאפשר על הדלתות של המארז להשפריץ דורדוראנט ככה גם יהיה ריח טוב וזה גם מקרר מה דעתכם על זה?אז אתה וחבר שלך טיפשים , מה זה כל הזבל שאתה כותב דייייי ,כמה פעמים יסבירו לך על לא לכתוב שטויות
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר טוב זה היה במחוק פשוט הסמיילי של הצחוק לא הופיעה משום מה....וזה הוא אמר לא אניואני לא אומר שטויות ראיתי כבר הרבה ששמו מאווררים עקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.