עבור לתוכן

מחפשת מצלמה קומפקטית שמצלמת HD ב- 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית חדשה ופשוטה במחיר של 400 ש"ח, מקסימום 500 ש"ח, שמצלמת וידאו באיכות HD למרות שרוב השימוש יהיה לתמונות (שימוש מועט מאוד, לכן התקציב הדל).

ראיתי שיש שאלות לענות עליהן, להלן תשובותיי:

1. מה התקציב שעומד לרשותך ?

400-500 ש"ח

2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.ידע נרחב, אך לשימושי הבסיסי אסתפק במצלמה פשוטה (מצלמת 10 תמונות בשבוע, וידאו HD פעם בשבועיים בערך).

3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?

מצלמה ישנה שנרכשה לפני 8 וחצי שנים, אמנם מצלמה מצויינת אבל מגביל אותי כיום הגודל שלה, מחפשת משהו קומפקטי יותר.

4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים)

מוצרים למכירה וחפצים שהוריי מעוניינים לזרוק ואני מפרסמת להם ביד2, לעיתים אצלם גם בטיולים באור יום ווידאו. מעט מאוד במקומות חשוכים, לצורך כך יש לי חצובה ואשתמש בה.

5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ?

לא, מספיק לי גם 3 מגה פיקסל.

6. מהו טווח אורך המוקד בעדשות הנחוץ לך ? (ניתן להתרשם כאן http://imaging.nikon.com/lineup/lens/simulator/ מאורכי מוקד שונים. רצוי לא להתחזר, כולנו היינו רוצים עדשת פלא, אנא היצמדו למה הכרחי לכם. הסבירו למה, וציינו האם את הטווח יש לכסות ע"י עדשה בודדת או כמה עדשות, ולמה.)

הטוב ביותר במחיר הזה.

7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? רלוונטי במיוחד לאנשים עם ידיים גדולות / קטנות במיוחד, מצלמה גדולה וכבדה תהיה פחות נוחה לנשיאה.

חשוב שתהיה קלה וקטנה, לדעתי כל מצלמה קומפקטית כיום תהיה קטנה וקלה מהמצלמה הישנה שלי.

8. האם יש לך ציוד אחר ? איזה ?

חצובה שולחנית פשוטה.

9. האם יש לך העדפה לייצרן מסויים ? מדוע ?

לא ממש.

10. האם יש דגם שמצא חן בעיניכם מראש ? מדוע ?

לא.

11. האם מצב צילום ברצף של מספר תמונות בשניה נחוץ לכם ? לאילו נושאים ?

נחוץ לצילום קפיצות ואירועי ספורט, אך לא הכרחי. כלומר מעדיפה שתהיה את האפשרות אך לא חובה.

12. האם אתם מעוניינים במצלמה בעלת יכולות וידאו (ובעלות אילו תכונות ? ייצוב תמונה, רזולוציה, פוקוס אוטומטי) ?

כן, צילום וידאו בHD (גם 720p מספיק), כל שאר הפרמטרים לא קריטיים.

תודה רבה,

אולגה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מחפש משהו דומה. יש המלצות?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדיין לא מצאתי משהו שעונה על דרישותיי ואשמח לעזרה.

פורסם

יש את Nikon CoolPix S3100.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790505

קניתי אותה כמתנה והיו דיי מרוצים ממנה בשביל מה שהיא מציעה.

אני שיחקתי איתה קצת והיא מצלמת בערך תמונה בשנייה , וידיו ב720p , התפריט דיי נוח , היא דיי קלה ודקה וסך הכל מצלמה טובה למחיר שלה.

הנה ביקורת עליה:

http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_coolpix_s3100_review/

אם את מסתדרת עם אנגלית אז זה מצוין , אם לא אז תסתכלי בתמונות ובסיכום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים