פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אני מדבר מהמחשב הישן שלי ..כי הספק במחשב החדש נשרף אז אמרתי לאבא שלי הוא הלך וקנה לי 480 אבל של חברה לא מוכרת עכשיו אמרו לי זה לא טוב זה לא 480 לא יודע מה בלבלו אותי חבלז מה לעשות הספקכבר אצלי לשים אותו לא לשים אותו .. לא יודע מה לעשות :-[
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר אבל עם אתם אומרים שהוא לאשווה אז אני יחליף עם הוא עד כדי כך לא טוב .
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים הוא לא טוב כמו ספק בעל שםאבל זה לא שהוא לא שווה, אתה יכול להסתדר איתו מצויין (480 הוא לא, אבל בכל זאת)
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אם אתה יכול להחליף אותו לספק איכותי יותר תעשה את זה וקח ספק של ANTEC או TT או דברים כאלה, אני במקומך הייתי נשאר עם מה שאבא הביא
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אני עבדתי עם מחשבים שהרכבתי לעצמי ולאחרים, הרבה שנים(מכיתה ה-ו אני היום ביא) ואתמול קניתי לעצמי ספק של חברה מוכרת (HEC)אני לא חושב שיהיה לך איזשהו בעיה איתואני אישית על המחשב שלי משקיע בשביל שקט נפשי (ספק נחמד + UPS) לא השקעה גדולה אבל זה שווה בשביל השקט הנפשיבכל זאת רוב המחשבים היום, גם המורכבים שמגיעים מחברות . עם ספקים לא מוכרים או של סאנשיין קומה..תתחדש =]
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אתה מתכוון אולי למחשבים שמורכבים בארץ, חברות כמו compaq, dell, PB משתמשות בספקים איכותיים מחברות מוכרות.
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים יש לי שאלה קטנה...מה זה UPS? אתה מחבר לUPS את החשמל של המחשב והמסך וברגע שיש נפילת מתח (או הפסקת חשמל) אז הUPS תפקידו הוא להזרים זרם למחשבמספיק כדי שתוכל לשמור את עבודתך ולכבות את המחשב בצורה מסודרתזה דומה למפצל רגיל , רק יותר גדול.
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים יש בזה מצבר שיכול להחזיק את המחשב שלך דלוק לעוד כמה דקות ואז אתה יכול לבצע כיבוי נורמלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.