פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים שלום לכולם שמי שחר ויש לי בעיה שאני מחשק במשחקים המחשב שלי נכנס למצב שינה אחרי כמה דקות אף פעם זה לא קרה ליזה משהו חדש לי ואני לא יודע איך לסדר את זה התקנתי דרייברים וכיביתי את המצב שינה ואת הכיבוי התצוגהיש לי כרטיס מסך:nvidia geforce 9600gtומערכת הפעלה:WIN7 64BITתודה שחר
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים זה קורה בכל המשחקים שאתה משחק במחשב שלך ? רכשת את המשחקים או הורדת פרוץ ? מתי הבעיה החלה לקרות ? מה ביצעת במחשב שלאחריו התחילה הבעיה ? הבעיה קורה רק כשאתה משחק במשחקים ? באילו משחקים הבעיה קורה ? סרוק את המחשב שלך עם האנטי ווירוס,ולאחר מכן אתחל את המחשב שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר זה קורה בכל המשחקים שאתה משחק במחשב שלך ? רכשת את המשחקים או הורדת פרוץ ? מתי הבעיה החלה לקרות ? מה ביצעת במחשב שלאחריו התחילה הבעיה ? הבעיה קורה רק כשאתה משחק במשחקים ? באילו משחקים הבעיה קורה ? סרוק את המחשב שלך עם האנטי ווירוס,ולאחר מכן אתחל את המחשב שלך.זה קורה לי במשחקים עם איכות גבוה כמו PES2013 וNeed for Speed ProStreet ובעוד משחקים אבל בFIFA 2012 זה לא קורה ליהורתי את המשחקים האלה גם במחשב של אח שלי והם עובדים פיקסהבעיה התחילה ליקרות מתי שהורדתי את המשחקים ונכנסתי אליהם שיחקתי רק בFIFA ואז הורדתי את השאר המשחקים וזה התחיל לקרו ליאחרי שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה אין לי מושג מה זה אבל אי אפשר להעיר אותו מזה אני לחצתי על כל המקשים במיקלדת ועל העכבראני צריך לעשות לו ריסטרט אבל הוא לא עולה ישר צריך לתת לו דקה-שתיים ואז הוא עולה כי עם אתה לוחץ ישר הוא עדיין ישן או במצב המתנהאני בדקתי עם היד את הכרטיס מסך והוא ממש חםוכן הבעיה קורה שאני משחק רק שאני באינטרנט זה לא קורהאני לא חושב שזה קשור לאנטי ווירוס אני לא משתמש עם אנטי ווירוס אני עושה מדי פעם סריקותיכול להיות שזה ביגלל שהמאורר שלי שבצד שמאל הגדול לא עובד?
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים זה קורה לי במשחקים עם איכות גבוה כמו PES2013 וNeed for Speed ProStreet ובעוד משחקים אבל בFIFA 2012 זה לא קורה ליהורתי את המשחקים האלה גם במחשב של אח שלי והם עובדים פיקסהבעיה התחילה ליקרות מתי שהורדתי את המשחקים ונכנסתי אליהם שיחקתי רק בFIFA ואז הורדתי את השאר המשחקים וזה התחיל לקרו ליאחרי שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה אין לי מושג מה זה אבל אי אפשר להעיר אותו מזה אני לחצתי על כל המקשים במיקלדת ועל העכבראני צריך לעשות לו ריסטרט אבל הוא לא עולה ישר צריך לתת לו דקה-שתיים ואז הוא עולה כי עם אתה לוחץ ישר הוא עדיין ישן או במצב המתנהאני בדקתי עם היד את הכרטיס מסך והוא ממש חםוכן הבעיה קורה שאני משחק רק שאני באינטרנט זה לא קורהאני לא חושב שזה קשור לאנטי ווירוס אני לא משתמש עם אנטי ווירוס אני עושה מדי פעם סריקותיכול להיות שזה ביגלל שהמאורר שלי שבצד שמאל הגדול לא עובד?כן,זה הגיוני שהבעיה קורה בגלל שההמאוורר שבמחשב שלך לא עובד,כנראה המאוורר שלא עובד זה המאוורר של המעבד. הורד את התוכנה SpeedFan מפה : http://bit.ly/Rq7o1R וציין פה את נתוני טמפרטות המחשב שלך.בנוסף לכך בצע את הפעולות שבמדריך אחרי שאתה משחק במשחק שהוא על סף הגבול ואתה יודע שעוד דקה המחשב נכנס למצב שינה וציין פה את נתוני הטמפרטורה של המחשב שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר כן,זה הגיוני שהבעיה קורה בגלל שההמאוורר שבמחשב שלך לא עובד,כנראה המאוורר שלא עובד זה המאוורר של המעבד. הורד את התוכנה SpeedFan מפה : http://bit.ly/Rq7o1R וציין פה את נתוני טמפרטות המחשב שלך.בנוסף לכך בצע את הפעולות שבמדריך אחרי שאתה משחק במשחק שהוא על סף הגבול ואתה יודע שעוד דקה המחשב נכנס למצב שינה וציין פה את נתוני הטמפרטורה של המחשב שלך.זה לפני שאני נכנס למשחקGPU:109Temp1:59CTemp2:64Ctemp3:-2CHD0:47CCore0:74CCore1:59CCore2:59CCore3:64Cעכשו שאני בטוח המשחקGPU:125CTemp1:59C Temp2:70C temp3:-2C HD0:47C Core0:74C Core1:63C Core2:63C Core3:67C
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר אין לי על הכרטיס מסך מאורר יש לי את המאוררים של האריזה של המחשב שזה 3 מאוררים אחד בצד שמל גדול אחד מתחת לכתפור של ההדלקה של המחשבואחד מאחורה איפה שהחיבורים של הכבלים 2 עובדים הגדול בצד שמאל לא עובד
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר מעבד:Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @2.40Hzזיכרון:4.00GB32סיביותמערכת הפעלה: Windows7 Ultimate Service Pack 1כרטיס מסך:nvidia geforce 9600GT
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים שזה ממש לא תקין. תפעיל את המאוורר הצידי על מנת לבדוק עד כמה זה עוזר לכ.מסך שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר שזה ממש לא תקין. תפעיל את המאוורר הצידי על מנת לבדוק עד כמה זה עוזר לכ.מסך שלך.אני מחר הולך לKSP אני יקנה מאורר חדש אבל השאלה גם עם לקנות את הגוף קירור חדש?כי הוא חם שנגעתי בו
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים אין צורך לצוטט תגובה אחרונה בפוסט שלך.לפני שאתה הולך להוציא כסף, תנסה לבצע ניקוי יסודי של המחשב על מנת להוריד כמה מעלות מהכרטיס מסך. הוא נמכר ללא מאוור במקור?לא שווה להשקיע בגוף קירור לכ.מסך ישן כל כך. תנסה קודם להוריד טמפ' על ידי ניקוי יסודי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.