עבור לתוכן

בעיה בתוך משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם שמי שחר ויש לי בעיה שאני מחשק במשחקים המחשב שלי נכנס למצב שינה אחרי כמה דקות אף פעם זה לא קרה לי

זה משהו חדש לי ואני לא יודע איך לסדר את זה התקנתי דרייברים וכיביתי את המצב שינה ואת הכיבוי התצוגה

יש לי כרטיס מסך:nvidia geforce 9600gt

ומערכת הפעלה:WIN7 64BIT

תודה שחר

פורסם

זה קורה בכל המשחקים שאתה משחק במחשב שלך ? רכשת את המשחקים או הורדת פרוץ ? מתי הבעיה החלה לקרות ? מה ביצעת במחשב שלאחריו התחילה הבעיה ? הבעיה קורה רק כשאתה משחק במשחקים ? באילו משחקים הבעיה קורה ? סרוק את המחשב שלך עם האנטי ווירוס,ולאחר מכן אתחל את המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

זה קורה בכל המשחקים שאתה משחק במחשב שלך ? רכשת את המשחקים או הורדת פרוץ ? מתי הבעיה החלה לקרות ? מה ביצעת במחשב שלאחריו התחילה הבעיה ? הבעיה קורה רק כשאתה משחק במשחקים ? באילו משחקים הבעיה קורה ? סרוק את המחשב שלך עם האנטי ווירוס,ולאחר מכן אתחל את המחשב שלך.

זה קורה לי במשחקים עם איכות גבוה כמו PES2013 וNeed for Speed ProStreet ובעוד משחקים אבל בFIFA 2012 זה לא קורה לי

הורתי את המשחקים האלה גם במחשב של אח שלי והם עובדים פיקס

הבעיה התחילה ליקרות מתי שהורדתי את המשחקים ונכנסתי אליהם שיחקתי רק בFIFA ואז הורדתי את השאר המשחקים וזה התחיל לקרו לי

אחרי שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה אין לי מושג מה זה אבל אי אפשר להעיר אותו מזה אני לחצתי על כל המקשים במיקלדת ועל העכבר

אני צריך לעשות לו ריסטרט אבל הוא לא עולה ישר צריך לתת לו דקה-שתיים ואז הוא עולה כי עם אתה לוחץ ישר הוא עדיין ישן או במצב המתנה

אני בדקתי עם היד את הכרטיס מסך והוא ממש חם

וכן הבעיה קורה שאני משחק רק שאני באינטרנט זה לא קורה

אני לא חושב שזה קשור לאנטי ווירוס אני לא משתמש עם אנטי ווירוס אני עושה מדי פעם סריקות

יכול להיות שזה ביגלל שהמאורר שלי שבצד שמאל הגדול לא עובד?

פורסם

זה קורה לי במשחקים עם איכות גבוה כמו PES2013 וNeed for Speed ProStreet ובעוד משחקים אבל בFIFA 2012 זה לא קורה לי

הורתי את המשחקים האלה גם במחשב של אח שלי והם עובדים פיקס

הבעיה התחילה ליקרות מתי שהורדתי את המשחקים ונכנסתי אליהם שיחקתי רק בFIFA ואז הורדתי את השאר המשחקים וזה התחיל לקרו לי

אחרי שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה אין לי מושג מה זה אבל אי אפשר להעיר אותו מזה אני לחצתי על כל המקשים במיקלדת ועל העכבר

אני צריך לעשות לו ריסטרט אבל הוא לא עולה ישר צריך לתת לו דקה-שתיים ואז הוא עולה כי עם אתה לוחץ ישר הוא עדיין ישן או במצב המתנה

אני בדקתי עם היד את הכרטיס מסך והוא ממש חם

וכן הבעיה קורה שאני משחק רק שאני באינטרנט זה לא קורה

אני לא חושב שזה קשור לאנטי ווירוס אני לא משתמש עם אנטי ווירוס אני עושה מדי פעם סריקות

יכול להיות שזה ביגלל שהמאורר שלי שבצד שמאל הגדול לא עובד?

כן,זה הגיוני שהבעיה קורה בגלל שההמאוורר שבמחשב שלך לא עובד,כנראה המאוורר שלא עובד זה המאוורר של המעבד. הורד את התוכנה SpeedFan מפה : http://bit.ly/Rq7o1R וציין פה את נתוני טמפרטות המחשב שלך.

בנוסף לכך בצע את הפעולות שבמדריך אחרי שאתה משחק במשחק שהוא על סף הגבול ואתה יודע שעוד דקה המחשב נכנס למצב שינה וציין פה את נתוני הטמפרטורה של המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

כן,זה הגיוני שהבעיה קורה בגלל שההמאוורר שבמחשב שלך לא עובד,כנראה המאוורר שלא עובד זה המאוורר של המעבד. הורד את התוכנה SpeedFan מפה : http://bit.ly/Rq7o1R וציין פה את נתוני טמפרטות המחשב שלך.

בנוסף לכך בצע את הפעולות שבמדריך אחרי שאתה משחק במשחק שהוא על סף הגבול ואתה יודע שעוד דקה המחשב נכנס למצב שינה וציין פה את נתוני הטמפרטורה של המחשב שלך.

זה לפני שאני נכנס למשחק

GPU:109

Temp1:59C

Temp2:64C

temp3:-2C

HD0:47C

Core0:74C

Core1:59C

Core2:59C

Core3:64C

עכשו שאני בטוח המשחק

GPU:125C

Temp1:59C

Temp2:70C

temp3:-2C

HD0:47C

Core0:74C

Core1:63C

Core2:63C

Core3:67C

פורסם

תוודא שהמאוורר של כרטיס המסך עובד.

פורסם
  • מחבר

אין לי על הכרטיס מסך מאורר יש לי את המאוררים של האריזה של המחשב שזה 3 מאוררים אחד בצד שמל גדול אחד מתחת לכתפור של ההדלקה של המחשב

ואחד מאחורה איפה שהחיבורים של הכבלים 2 עובדים הגדול בצד שמאל לא עובד

פורסם
  • מחבר

מעבד:Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @2.40Hz

זיכרון:4.00GB

32סיביות

מערכת הפעלה: Windows7 Ultimate Service Pack 1

כרטיס מסך:nvidia geforce 9600GT

פורסם

אז כרטיס המסך פסיבי? הייתי מנסה בכל זאת למקם מאוורר עליו.

פורסם
  • מחבר

כן זה קירור פסיבי

והגוף קירור הזה חם מאוד והגעתי ל125C בכרטיס מסך

פורסם

שזה ממש לא תקין. תפעיל את המאוורר הצידי על מנת לבדוק עד כמה זה עוזר לכ.מסך שלך.

פורסם
  • מחבר

שזה ממש לא תקין. תפעיל את המאוורר הצידי על מנת לבדוק עד כמה זה עוזר לכ.מסך שלך.

אני מחר הולך לKSP אני יקנה מאורר חדש אבל השאלה גם עם לקנות את הגוף קירור חדש?

כי הוא חם שנגעתי בו

פורסם

אין צורך לצוטט תגובה אחרונה בפוסט שלך.

לפני שאתה הולך להוציא כסף, תנסה לבצע ניקוי יסודי של המחשב על מנת להוריד כמה מעלות מהכרטיס מסך. הוא נמכר ללא מאוור במקור?

לא שווה להשקיע בגוף קירור לכ.מסך ישן כל כך. תנסה קודם להוריד טמפ' על ידי ניקוי יסודי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים