עבור לתוכן

מחשב חדש עושה בעיות. הגיוני בגלל כרטיס מסך ?

Featured Replies

פורסם

אין לו כרטיס הכרטיס הוא מובנה במעבד, כמו שרשמתי בהתחלה מפרט כזה בלי כרטיס גרפי :kopfpatsch:

גם לשימוש סרטים תרכוש משהו נחמד עם יציאת HDMI.

פורסם

איטיות גדולה יותר ברגע של מסך מפוצל, קודקים וכד' בדקתי, הסרתי, התקנתי.

אל תעשה מסך מפוצל תבדוק רק שהמסך של המחשב מחובר.

פורסם

אין לו כרטיס הכרטיס הוא מובנה במעבד, כמו שרשמתי בהתחלה מפרט כזה בלי כרטיס גרפי :kopfpatsch:

גם לשימוש סרטים תרכוש משהו נחמד עם יציאת HDMI.

צודק, התכוונתי החוסר בכרטיס מסך

פורסם

הליבה הגרפית המובנית לא רעה בכלל ומציגה ביצועים הוגנים.

פורסם

כל מה שהמליצו פה לפניי שתעשה , אלו המלצות טובות , אבל אני הייתי ממליץ עוד דבר אחד :

במקומך הייתי מחפש אצל מישהו , אם זה אצל החברים או אצל קרובי משפחה , קרטיס מסך ''נורמלי'' שמותקן במחשב , ומבקש אותו באיזה יום בשביל בדיקה של כמה שעות . הייתי מתקין את הכרטיס המושאל , כמובן עם התקנת הדרייברים שהוא צריך (זה בכלל לא בעיה) , ובודק :

עם עדיין תיהיה הבעיה עם האיטיות , אז זה אומר בוודאות שהבעיה היא כמעט בטוח לא בכרטיס המסך המובנה אלא במשהו אחר , אולי הנגן לא טוב , אולי הקודקים או משהו אחר .

אם הבעיה תעלם עם התקנת הכרטיס המושאל , אז ברור שהבעיה היא בכרטיס המובנה , וכנראה אז תגיע להחלטה לרכוש כרטיס מסך (בשביל סרטי HD בלבד ומסך מפוצל אפשר לרכוש כרטיס במחיר לא כזה יקר) .

אני ממליץ לעשות את הבדיקה הזאת בגלל שאני נוטה להאמין שבכל זאת הכרטיס המובנה שבמעבד בכל זאת חלש לשימושים שלך וגם זה מה שגורם לבעיה שיש לך , יכול להיות שאני טועה , אבל כמו שאמרתי , זאת הדעה שלי .

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כרטיס מובנה במעבד ? מה הכוונה ?

ותודה אני אנסה

פורסם

סליחה שקצת הסברתי לא נכון , כן , ''כרטיס מובנה במעבד'' לא נשמע מקצועי חח , יותר מקצועי יהיה לומר - הליבה הגראפית שמובנת במעבד , לזה התכוונתי .

פשוט כיום ישנם שני סוגי מעבדים למשתמש הבייתי , מעבדים ללא הליבה הגראפית ומעבדים עם הליבה הגראפית , יש כאלו גם אצל אינטל וגם אצל AMD , למרות שאצל אינטל אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה להם מעבד בלי הליבה הגראפית , הם דיי הרבה זמן כבר מוציאים מעבדים רק עם ליבות גראפיות , תקנו אותי אם אני טועה , ואילו אצל AMD ישנם גם כיום מעבדים עם ובלי הליבות הגראפיות .

המעבד שלך הוא עם הליבה הגראפית המובנת , כמו גם שלי ושל הרבה אחרים , חלק משתמשים בליבות המובנות האלו לשם הצגת הגראפיקה על המסך וחלק לא מסתפקים בליבה המובנית וקונים כרטיסי מסך בנפרד , מתקינים אותם ומשתמשים בהם כל אחד לצרכים שלו .

אני בטוח שעכשיו אתה מבין למה התכוונתי ואני מקווה שתבצע את הבדיקה שהמלצתי לך בפוסט הקודם שלי בכדי לראות האם הבעיה באמת בליבה הגראפית המובנית שבמעבד שלך או שהבעיה במשהו אחר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים