פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים יש לי קרור סטוק למעבד פנטיום 4 אני מחפש קרור שבינתיים יקרר את המחשב העגלה שלי וגם בעתיד הקרוב אני יוכל להעביר אותו למחשב החדש אני מחפש קרור עד 250 שקל הכי שקט שיש הוא ישב בתוך Fractal Design Define R4 עם הספק Seasonic X-660 X-Series 660W (לא נראה לי רלוונטי אבל אמרתי אני יוסיף לכל מקרה) אפשר לחרוג עד 300 אבל שיתן את הקרור הכי טוב עם הסטוק אני יושב על סביבות ה70-80 מעלות והכי חשוב שיתאים גם ל775 וגם ל1155
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים http://ksp.co.il/?select=.1066..182.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8037&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=מניסיון שלי עם המוצר הוא שקט וגם מחזיק טמפ' טובה + , הרכבה מעצבנת .
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר השאלה שלי אם הוא יחזיק מעבד IB בOC הבנתי שהסייטק והנוקטה תותחים אבל אני לא יודע איזה דגם גם שקט וגם יתן לי קרור טוב
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים לא יודע להגיד לך על ה סייסטק אבל נוקטואה יש מוצרים ברמה גבוה וגם ידועים בתור שקטים בזכות מאווררים עם חיתוכים מיוחדים וכו', לגבי מה שהמלצתי אני יודע בוודאות שזה קירור שקט ,לגבי OC לא יודע ,גם תלוי במשחה הטרמית .
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר אני מחפש קרור טוב שיחזיק לי את המעבד על טמפרטורה נורמלית ושבעוד כמה חודשים אני יכול להעביר אותו ולשים אותו על מעבד IB ושהמעבד יהיה בOC סביר ועדיין יהיה בטמפ' סבירה זה כל מ שאני מחפש שמעתי שנוקטה וסייקטה גם מקררים וגם שקטים חשוב לי השקט וטמפ' טובה
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר מתלבט בין Noctua NH-U9B SE2 CPU Coolerל Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.Bהבנתי ששניהם בעייתים מבחינת הסלוטים של הRAM כי הם יושבים על הסלוט הקיצוני מבחינת קרור ורעש הם זהים או שיש הבדלים גדולים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.