עבור לתוכן

מחפש קרור למעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי קרור סטוק למעבד פנטיום 4 אני מחפש קרור שבינתיים יקרר את המחשב העגלה שלי וגם בעתיד הקרוב אני יוכל להעביר אותו למחשב החדש

אני מחפש קרור עד 250 שקל הכי שקט שיש הוא ישב בתוך Fractal Design Define R4 עם הספק Seasonic X-660 X-Series 660W (לא נראה לי רלוונטי אבל אמרתי אני יוסיף לכל מקרה)

אפשר לחרוג עד 300 אבל שיתן את הקרור הכי טוב עם הסטוק אני יושב על סביבות ה70-80 מעלות והכי חשוב שיתאים גם ל775 וגם ל1155

:hat:

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי אם הוא יחזיק מעבד IB בOC

הבנתי שהסייטק והנוקטה תותחים אבל אני לא יודע איזה דגם גם שקט וגם יתן לי קרור טוב

פורסם

לא יודע להגיד לך על ה סייסטק אבל נוקטואה יש מוצרים ברמה גבוה וגם ידועים בתור שקטים בזכות מאווררים עם חיתוכים מיוחדים וכו', לגבי מה שהמלצתי אני יודע בוודאות שזה קירור שקט ,לגבי OC לא יודע :P ,גם תלוי במשחה הטרמית .

פורסם

למה לא לרכוש את אחד מדגמי הALPINE של AC בעלות של קירור סטוק וזהו ?

פורסם
  • מחבר

אני מחפש קרור טוב שיחזיק לי את המעבד על טמפרטורה נורמלית ושבעוד כמה חודשים אני יכול להעביר אותו ולשים אותו על מעבד IB ושהמעבד יהיה בOC סביר ועדיין יהיה בטמפ' סבירה זה כל מ שאני מחפש שמעתי שנוקטה וסייקטה גם מקררים וגם שקטים חשוב לי השקט וטמפ' טובה

פורסם

אם ככה אז תריץ חיפוש קטן שכן יש המון המלצות על קירורים בפורום..

פורסם
  • מחבר

מתלבט בין Noctua NH-U9B SE2 CPU Cooler

ל Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B

הבנתי ששניהם בעייתים מבחינת הסלוטים של הRAM כי הם יושבים על הסלוט הקיצוני מבחינת קרור ורעש הם זהים או שיש הבדלים גדולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים