עבור לתוכן

ניהול אנשי קשר בטלפון\GOOGLE

Featured Replies

פורסם

בכוונתי להתחדש בגלקסי S3 בקרוב וזהו מכשיר האנדרואיד הראשון שיצא לי להשתמש בו. הבנתי שאנשי הקשר שבחשבון GOOGLE מסתנכרנים אוטומטית למכשיר. אני לא מעוניין שכל מי שאי פעם שלח לי מייל או שרשמתי את מספר הטלפון שלו יופיע לי במכשיר. יש דרך לעשות הפרדה בין אנשי הקשר בחשבון למכשיר?

פורסם

מעקב.

מסתקרנת גם בנושא אפליקציית המייל (ולא רק הג'ימייל) והאם אפשר גם להסיר אפשרות סנכרון אנשי קשר בדיאבד.

פורסם

אפשר להפריד בקלות.

אפשר לסנכרן או לא לסנכרן את המכשיר עם כל חשבון (בעיקר גוגל), ובפרט כל אחד מהנושאים אנשי קשר, לוח שנה, משימות יכולים להיות מסונכרנים או לא.

בקשר לאנשי קשר אפשר גם לבקש להציג רק מי שיש לו מס' טלפון כך שלא כל חשבון מייל יופיע.

הכל עניין של הגדרות בסיסיות בחשבון במכשיר.

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה אנשי קשר שיש להם מספר טלפון ואני לא מעוניין שיופיעו במכשיר. אני כן רוצה לסנכרן את אלה שאני משתמש בהם. בנוסף - מה הדרך הטובה ביותר להעביר פרטי אנשי קשר מנוקיה N86 לחשבון גוגל בלי שיכנסו סימני ג'יבריש וכדו'?

פורסם

העברה ממכשיר ישן:

http://www.phonecopy.com/en/

לגבי אנשי הקשר בגוגל - אתה יכול לעשות קבוצת משתמשים ואז להגדיר במכשיר (או באפליקציית אנשי הקשר המועדפת עליך) שיוצגו רק אנשים מהקבוצה הזאת.

החיסרון - כל פעם שאתה מוסיף איש קשר חדש בטלפון אתה צריך לזכור להגדיר לו את הקבוצה הזאת - עניין של עוד 2-3 לחיצות ועוד 5 שניות. קצת מרגיז אבל כמובן לא ביג דיל.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות.

העברה ממכשיר ישן:

http://www.phonecopy.com/en/

לגבי אנשי הקשר בגוגל - אתה יכול לעשות קבוצת משתמשים ואז להגדיר במכשיר (או באפליקציית אנשי הקשר המועדפת עליך) שיוצגו רק אנשים מהקבוצה הזאת.

החיסרון - כל פעם שאתה מוסיף איש קשר חדש בטלפון אתה צריך לזכור להגדיר לו את הקבוצה הזאת - עניין של עוד 2-3 לחיצות ועוד 5 שניות. קצת מרגיז אבל כמובן לא ביג דיל.

השתמשתי בזה פעם כדי לגבות את אנשי הקשר לחשבון גוגל וזה עשה לי בלאגן שלם. אני אנסה את התוכנה שOMRIJ הביא.

פורסם

לדעתי אסור לשמור אנשי קשר בזיכרון המכשיר בלבד. המכשיר מת/אבד - הלכו אנשי הקשר.

אני כבר שנים משייך אנשי קשר לגוגל או לחשבון האירגוני. - כל הוספה/שינוי באיש קשר באחד הצדדים - מסתנכרן אוטומטי לצד השני, והכל יותר קל לעריכה דרך ממשק מחשב.

להעביר אנשי קשר ממכשיר ישן מאוד פשוט. לבצע יצוא של הכל לכרטיס SD. ולאחר הגדרת חשבון גוגל במכשיר החדש, ליבא את אנשי הקשר תחת אותו חשבון. (שים לב, לעשות זאת רק לאחר הגדרת החשבון, כדי שתוכל ליבא את אנשי הקשר לחשבון גוגל, ולא רק לזיכרון הטלפון.)

כפי שאמרו, ניתן להגדיר בדיוק מה המכשיר יראה ומה לא, גם מאותו חשבון גוגל. להראות רק תיקיות מסוימות, להראות רק עם מספר טלפון וכו'.

ניהול אנשי הקשר (עריכתם) בגוגל די גרוע, הממשק יותר מדי בסיסי. אבל ניתן לסנכרן את החשבון מול outlook ואז הכל ניתן לניהול דרך הoutlook בקלות.

פורסם

הדרך הכי קלה זה להעביר את כל האנשי קשר לSIM ואז להעביר את הSIM למכשיר ומשם לעשות מה שבא לך

פורסם

זה מוגבל באורך התווים (אנשי קשר יחתכו) ובשדות שיש לאנשי הקשר (בית/עבודה/נייד/מייל/כתובת וכו')

פורסם

לא יודע

אבל למחוק כל מה שיש כרגע בGOOGLE CONTACTS זה בסה"כ 2 קליקים בעכבר

להכנס, לסמן את כל אנשי הקשר ולמחוק

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה לדרוס את הקיימים (שמעודכנים יותר בפלאפון שלי מבגימייל) ולא למחוק את כל אנשי הקשר, בטח לא אלה שיש להם רק מייל ולא טלפון אצלי.

פורסם

אלה שיש להם רק מייל מופיעים בקבוצה נפרדת בGOOGLE CONTACTS

אני מניח שסנכרון ימזג לך את אנשי הקשר כך שאם יש מספר חדש יותר, הוא יהיה בנוסף לישן.

לא מכיר דרך לעשות את זה שהיא לא ידנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים