פורסם 2012 באוקטובר 712 שנים איך אני יכול לשמור את המערך במשתנה?עדכון:כתבתי את המערך ידנית.ויש לי הודעת שגיאה:invalid conversion from 'int*' to 'unsigned int*'ניסיתי את זה:irsend.sendRaw(results.rawbuf, 100, 38);זה גם נתן לי הודעת שגיא:invalid conversion from 'volatile unsigned int*' to 'unsigned int*'במקום 100 תנסה results.rawlen.כדי לשמור אותו במערך תיצור מערך מאותו טיפוס כמו results.rawbuff בגודל results.rawlen.
פורסם 2012 באוקטובר 712 שנים שלום,גם אני מנסה לשלוט על המזגן (אלקטרה, אבל אני מאמין שהפרוטוקול דומה). אני מאמין שהצלחתי להבין את הקוד של המזגן. תיארתי את הפרוייקט כאן - http://srooltheknife.blogspot.co.il/2012/10/adventures-with-arduino.htmlאולי זה יכול לעזור לך. כרגע אני תקוע בקטע שהמזגן לא מגיב לשידור (על אף שמעגל הקליטה שלי שבו השתמשתי להבין את השלט הרגיל של המזגן כן מזהה את השידור שלי). רעיונות יתקבלו בברכהישראלניסית לשדר קלט בדיוק איך שהוא התקבל?כלומר, מבלי לנסות לפענח את הפרוטוקול. אולי יש בעיה בחומרה.
פורסם 2012 באוקטובר 712 שנים מחבר זאת הבעיה הוא לא נותן לי ליצור מערך ריק רק:int dsgs []= {1,2,3,4,5}ומאה זה מה ש- results.rawlen מחזיר
פורסם 2012 באוקטובר 1312 שנים אתה צריך שbuffer ראה כך:unsigned int buffer[6] = {9896,2700,850,450,450,450}אם אתה מצליח לשלוח Raw בצורה טובה אנא שתף, לי זה לא הולך.אני גם מנסה לתפעל מזגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.