עבור לתוכן

מפרט גיימינג עד 6K תקציב

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב,רציתי לקבל המלצה למפרט ותיקון למפרט שאני בניתי.

בעיקר אני מתלבט לגבי דגם לוח האם,חשוב לי שיהיו מספיק חיבורי SATA (כונן קשיח+SSD+ אולי הוספה של קשיח בעתיד)

האם חשוב לקחת תושבת Z77 או שאפשר להתפשר על אחת התושבות האחרות?ולמה בדיוק?

בנוסף מאוד מעוניין ב SSD במחשב

אז הנה הנתונים:

<blockquote>

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות תועלת גבוהה ועלות נמוכה,אני בניתי את המפרט ב 5600 שח

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, 6K גג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד קרייסיס אססינס כל אוף דיוטי ועוד ועוד.תוכן HD סרטים.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).26.5 1920\1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך בציוד הקפי,יש לציין מערכת רמקולים לוג'יטק x540 5.1

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא,רק המארז+התוכן ללא מסך\רמקולים וכדומה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי בכלל,אשמח למפרט שקט אבל ממש לא מחייב (שלא יעלה במחיר)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?פה אני רוצה לשאול מה אתם ממליצים,מבחינת GPU אני רוצה לקנות HD7950 על כן יבוצע כנראה OC מבחינת מעבד אני לא סגור על העיניין+שינוי לוח אם בעיקבות שימוש ב OC או אי שימוש

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא,כן הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.ירושלים TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה

ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא,אולי החלפה של מסך תוך כמה שנים-קריטי שהמערכת תעבוד בשלוש שנים הקרובות ללא שידרוג

</blockquote>--------------------------------------

וזה המפרט שבניתי:[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪1140 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-Z77X-D3H

מחיר: ₪810 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪620 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache

מחיר: ₪443 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Crucial 128G SSD Marvell M4

מחיר: ₪540 [/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5

מחיר: ₪1827 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]

סה"כ: ₪5521

[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr][/table]

מחכה לתשובות,תודה (-:

פורסם

באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב

ניפגש שוב בנובמבר דצמבר, כמה ימים לפני הרכישה :hi:

יתכן כי כל מה שנמליץ היום יהיה לא רלונוטי בעוד חודש\חודשיים.

פורסם
  • מחבר

גיל יש באמת דיבורים או שמועות על דור חדש שיצא?מעבדים\ GPU?

כי אני לא ראיתי כאלה גם לא פה בפורום ואני רוצה להבין מה אני קונה כבר מעכשיו.

המועד לרכישה בהחלט גמיש ולכן רציתי לדעת מה האפשרויות שעומדות בפני.

פורסם

אין משהו באופק אם כי תמיד יש הפתעות.

בכל מקרה תתי דגמים יכולים לצוץ, ירידות מחירים שיטו את הכף, מארזים, לוחות ומה לא.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שמבחינתך אין מצב לעזור לי ולתת לי מפרט ותיקונים אלא אם אני נמצא בשבוע הקניה?

פורסם

אני יכול לתת לך מפרט אך כל קשר בינו לבין מה שאמליץ בזמן הקנייה שלך מקרי בלבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אבקש לחזור לנושא,כן לתת לי מפרט+תיקון לשלי והמלצות על מה ששאלתי.

אם אכן יצא רכיב חדש שיכול לשמש למחשב כגון מארז\לוח אם\כרטיס מסך דור קצה חדש אני בהחלט אבדוק לפני הקניה.

אני מבין שאתה לא רוצה להטעות, אבל אין בעיה אני עוקב ואבדוק טוב מאוד לפני הקניה.

פורסם

אני לא רואה סיבה למה להטריח אנשים.

פורסם

המפרט מצוין לדעתי ויענה על הציפיות והמטרות :silly:

לפי ה ROAD MAP של אינטל לא מתוכננים לצאת מעבדים חדשים לשוק בקרוב, ועל כן אפשר להמליץ דיי בוודאות גם עבור רכישה בנובמבר.

ה 3570K מצוין הן מבחינת עוצמה והן מבחינת מענה למשחקים.

במקרה של תכנון מפורט ומחקר המפרט נבנה בהדרגה.

הוא משתפר במידה ויש שינויים בשוק, אך גם חוות דעת מקצועיות ועזרה מחברי הפורום עוזרת ותורמת המון לידע.

לכן אין סיבה בעיני שלא לעזור גם עכשיו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על הייעוץ (-:

עוד המלצות?מפרט שונה אולי?לו אם עם תושבת שונה מ Z77? כי אני באמת לא סגור על הלוח לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים