פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים שלום!יש לי את הקירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר כדי לשפר את הביצועים שלוואני צריך את הקליפסים שתופסים את המאוורר לקירורמצאתי אותם באיביי אבל המשלוח ממש יקר ואולי לא ישתלםhttp://www.ebay.com/itm/Scythe-Type-B-Fan-Clip-SCY-12FC-B-/280966372299?pt=US_Fan_Heatsin_Brackets_Accs&hash=item416ae69bcbאיפה אפשר לקנות אותם בארץ\חו"ל ביותר זול?תודה!עריכה:משום מה האתר של KSP לא עובדאבל הבנתי שהם מוכרים את זה ב 20 שקלים תודה בכל מקרה
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים ההפרש בביצועים לא אמור להיות משמעותי כדי להצדיק את התוספת של הרעש לדעתי ..
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים המעלה- שניים גג יהיה במאמץ, אני זוכר שמישו עשה על זה סירטון ביוטיוב על ההבדל בין שתי האופציות...
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר אתה בטוח? בדרך כלל ההבדל בא לידי ביטוי יותר במאמץ מאשר שהמחשב סתם עובד אני ישמח אם תמצא לי את הסרטון הזה אני ינסה לחפש אותו גם... עריכה: מצאתי את הסרטון: לפי מה שהוא אומר אין הבדל... אבל הוא ניסה אותו על מעבד חלש שלא פולט הרבה חום לי יש Q9650 שאני מתכנון לו OC קטן
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים המעלה- שניים גג יהיה במאמץ, אני זוכר שמישו עשה על זה סירטון ביוטיוב על ההבדל בין שתי האופציות... מחזק! גם לי יש את המוגן3 + זוג מאוררים וזה לא קריטי בכלל.לא מצטער שעשיתי את זה. אין הבדל ברעש המאוררים יחסית מאוד שקטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.