פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים בבעלותי נמצא לוח האם asus p8p67m-pro ומחובר עליו בחריץ הpcie express 2.0 כרטיס מסך hd 7950. אני מתכוון לקנות כרטיס הקלטה ולחבר אותו בחיבור pci בלוח אם.הבעיה היא שהכרטיס מסך מכסה את חיבור הpci ולכן אני צריך להזיז אותו לחריץ הpcie express 2.0 שנמצא באמצא שרץ על x8 ולא על x16 כמו הראשון. השאלה שלי היא כמה אחוזים מהביצועים אני אאבד?אני לא בטוח,אם אני מחבר רק לחריץ pcie express 2.0 אחד אז אני אקבל תמיכה של x16 ואם לשני חריצים אז אני אקבל תמיכה של x16 וx8?
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים מחבר תודה רבה.יש לי עוד שאלה,אם אני מפעיל כרטיס יחיד אז לא משנה על איזה חריץ pcie express אני מחבר את אותו,הוא יפעל על x16?
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים אם אני מפעיל כרטיס יחיד אז לא משנה על איזה חריץ pcie express אני מחבר את אותו,הוא יפעל על x16?כשמדובר בכרטיס מסך, בחריץ הלבן הוא ייפעל ב x8 (גם אם בכחול לא מותקן אף כרטיס), בכחול ב x16. אם תסתכל טוב על שני החריצים הנ"ל כשלא מותקנים בהם כרטיסים, אתה תראה שהחריץ הכחול מכיל מגעים לכל אורכו, בעוד הלבן מכיל מגעים עד לכ 2/3 מאורכו בלבד. אתה יכול לשים גם כרטיסי PCI-E של x4 ו x1 בחריץ של ה x8 והם אמורים לעבוד ללא שום בעיה, במהירויות אליהן הם תוכננו ולא ב x8 (מן הסתם).
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר כשמדובר בכרטיס מסך, בחריץ הלבן הוא ייפעל ב x8 (גם אם בכחול לא מותקן אף כרטיס), בכחול ב x16. אם תסתכל טוב על שני החריצים הנ"ל כשלא מותקנים בהם כרטיסים, אתה תראה שהחריץ הכחול מכיל מגעים לכל אורכו, בעוד הלבן מכיל מגעים עד לכ 2/3 מאורכו בלבד. אתה יכול לשים גם כרטיסי PCI-E של x4 ו x1 בחריץ של ה x8 והם אמורים לעבוד ללא שום בעיה, במהירויות אליהן הם תוכננו ולא ב x8 (מן הסתם).טוב,זה לא נורא כי אני גם ככה לא אאבד כמות ביצועים גדולה
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אין חריצי PCI בלוח הזהירח אפל צודק אין חריצי PCI בלוחאתה יכול לשים כרטיס הקלטה של PCI-EX1 ולחבר לחיבור PCI-EX1 שיש בלוחאו לחילופין לאחת מיציאות הPCI-EX-X8/X4 גם יעבוד(אצלי חיברתי כרטיס קול ככה)
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר התכוונתי לחיבור pcie. אני הולך לקנות את כרטיס ההקלטה הזה והוא צורך חיבור pcie והחיבור הזה קיים אצלי בלוח האם.http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=565&tab=APDriver
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אתה יכול להשאיר את כרטיס המסך בחריץ הכחול (x16) ולהתקין את ה Avermedia בחריץ התחתון השחור, אע"פי שהוא זהה באורכו לזה של חריץ x16. מעשית אתה גם יכול להתקין אותו בלבן אם אין בעיה של מקום, אך מאחר ואני מאמין שהלבן והכחול חולקים את אותו רוחב פס, התקנה של כרטיס כלשהו בחריץ הלבן תגרום אוטומאטית לכרטיס המסך לרוץ ב x8 במקום ב x16.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.