עבור לתוכן

צריך עזרה עם הכרטיס קול בלוח epox 8rda3i

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?

פורסם

תסתכל בהגדרות הווליום, תפעיל בתפריט את האפשרויות המתקדמות ותדאג לבטל את האופציות של

Center and subwoofer are connected to the mic input

Rear speakers are connected to line in

פורסם

הביאו לך דיסק דריבירם של הלוח עם הלוח עצמו , הוא כזה כחול , תכניס אותו לכונן ותתקין את הדריברים של הכרטיס קול של C-Media

ואז יצוצו לך כל האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אין לי את הדיסק , בכל מקרה אני יודע איזה דרייברים באים. לאיזה הגדרות אתה מתכוון ? לplayback או ל recording??

ולמה אתה מתכוון לבטל את זה? פשוט לא לסמן את זה?

פורסם

כן, תוריד את ה"וי" מהאפשרויות.

פורסם
  • מחבר

לא לא עובד... :-\

פורסם

המיקרופון מחובר לכניסה האדומה ?

מה בדיוק אתה מנסה לעשות איתו ? הווליום שלו בהקלטה לא נמוך מדי והוא התקן ההקלטה הנבחר ?

פורסם
  • מחבר

לא הוא פשוט לא מזהה את המיקרופון, אני מנסה להקליט לדברים ואיו שום תזוזה של הווליום של הקול. הדרייבר שהורדתי לכרטיס כול הוא realtec ac97 audio או c-media . הוא מחובר לכניסה האדומה.

פורסם

הווליום שלו בהקלטה לא נמוך מדי והוא התקן ההקלטה הנבחר ?

פורסם
  • מחבר

הווליום של המיקרופון בהגדרות של הווליום control הוא הכי גבוה שאפשר . אני יודע שהוא בכלל לא פועל כי כשאני מקליט איו אפילו תזוזה ויש שם מין מד כזה שאמור לזוז כשמדברים. ולמה אתה מתכוון "התקן ההקלטה הנבחר"? אני לא כל כך מבין מושגים של ווינדוס בעברית... :-\

תודה מראש לכולם

פורסם

volume control->properties->recording

enable mic as the selected device, enable mic boost if available

פורסם
  • מחבר

הפעלתי את הboost וזה עדיין לא עובד. אני חושב שיש שתי פתרונות לבעיה : 1 )להחליף לוח אם , דבר שאני לא רוצה לעשות , להחליף את הכל רק בגלל שהמיקרופון לא עובד.

האופציה השניה וכנראה זה מה שאני אעשה זה לקנות כרטיס קול שיעבוד במקום מה שמורכב על הלוח אם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים