פורסם 2004 בינואר 1921 שנים הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים תסתכל בהגדרות הווליום, תפעיל בתפריט את האפשרויות המתקדמות ותדאג לבטל את האופציות של Center and subwoofer are connected to the mic inputRear speakers are connected to line in
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים הביאו לך דיסק דריבירם של הלוח עם הלוח עצמו , הוא כזה כחול , תכניס אותו לכונן ותתקין את הדריברים של הכרטיס קול של C-Mediaואז יצוצו לך כל האפשרויות.
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר אין לי את הדיסק , בכל מקרה אני יודע איזה דרייברים באים. לאיזה הגדרות אתה מתכוון ? לplayback או ל recording??ולמה אתה מתכוון לבטל את זה? פשוט לא לסמן את זה?
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים המיקרופון מחובר לכניסה האדומה ?מה בדיוק אתה מנסה לעשות איתו ? הווליום שלו בהקלטה לא נמוך מדי והוא התקן ההקלטה הנבחר ?
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר לא הוא פשוט לא מזהה את המיקרופון, אני מנסה להקליט לדברים ואיו שום תזוזה של הווליום של הקול. הדרייבר שהורדתי לכרטיס כול הוא realtec ac97 audio או c-media . הוא מחובר לכניסה האדומה.
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר הווליום של המיקרופון בהגדרות של הווליום control הוא הכי גבוה שאפשר . אני יודע שהוא בכלל לא פועל כי כשאני מקליט איו אפילו תזוזה ויש שם מין מד כזה שאמור לזוז כשמדברים. ולמה אתה מתכוון "התקן ההקלטה הנבחר"? אני לא כל כך מבין מושגים של ווינדוס בעברית... :-\ תודה מראש לכולם
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים volume control->properties->recordingenable mic as the selected device, enable mic boost if available
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר הפעלתי את הboost וזה עדיין לא עובד. אני חושב שיש שתי פתרונות לבעיה : 1 )להחליף לוח אם , דבר שאני לא רוצה לעשות , להחליף את הכל רק בגלל שהמיקרופון לא עובד. האופציה השניה וכנראה זה מה שאני אעשה זה לקנות כרטיס קול שיעבוד במקום מה שמורכב על הלוח אם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.