עבור לתוכן

המלצה לקניית טלויזיה 32" סביב 2,000 ש"ח לחדר שינה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות.

אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה).

הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי אחד.

אשמח לשמוע המלצות על מכשיר שעונה לקריטריונים. בנוסף, יש לי גישה לרוב מועדוני הלקוחות הקיימים (חבר, הייטקזון ועוד), אז אם אתם יודעים על מבצע טוב בהקשר זה גם אשמח לדעת.

תודה!

פורסם

את בטוחה שאת רוצה לתלות את הטלויזיה בגובה כזה? זה מאד לא נוח.

והטלוזיות בתצוגה בדרך כלל נראות גרוע ביחס לרמה שהן יכולות להגיע.

ואת באמת צריכה FHD? האם את מתכוונת להשתמש בטלווזיה בשביל לצפות בתכנים ברזולוציה של 1080P?

ואם המרחק שלך מהטלוויזיה מספיק גדול כמו שנראה לי שזה במקרה הזה , את בכלל לא תשימי לב להבדל בין FHD ל HDR.

עידן פלוס והכבלים \ יס לא משדרים וכנראה לא ישדרו בזמן הקרוב ב1080P.

וכל התכונות שאת רוצה יש בכמעט כל טלוזיה חדשה.

פורסם
  • מחבר

לגבי גובה התלייה - אני לא רואה הרבה אופציות אחרות, כי יש לי דלת מול המיטה, ולידה קומודה עם מראה שמגיעה כמעט לאותו גובה. יש לך רעיון אחר? אשמח לשמוע.

לגבי צפייה בתכנים בFHD - אני מניחה שחלק גדול מהסרטים שאוריד יהיו FHD, וגם לערוצי הכבלים/לווין יש ערוצים ייעודיים לHD. אני מעריכהשהמרחק מהטלויזיה יהיה קצת פחות מ-2.5 מטר.

חשוב לקחת בחשבון שאני לא מחליפה מסך לעיתים קרובות. למעשה, המסך הקודם שלי בן 8.5.... ולכן אני מעדיפה לקנות מסך שישמש אותי למשך תקופה ארוכה בלי שאצטרך לשדרג. זו הסיבה שחשבתי שכדאי להתעקש על FHD.

פורסם

וגם לערוצי הכבלים/לווין יש ערוצים ייעודיים לHD

יש להם ערוצים , אבל הם לא משדרים ב FHD , אלא בHDR או 1080I (ממש לא FHD).

ואני לא יודע כמה מקום יש לך בחדר , אבל אני הייתי משנה את הסידור של הרהיטים אם זה אפשרי , זה יהיה לך הרבה יותר נעים.

אם יש לך קומודה שמאפשרת את זה , אני הייתי חושב אולי על להניח את הטלויזיה על הקומודה ולתלות את המראה במקום אחר.

ואני גם לא יכול להסתדר בלי מראה ואני אפילו מעדיף מראה מלאה כולל הנעליים. :-*

ולהמלצה:

יש לך את LG 32LK430Y

היא טלויזיה מצויינת עם כל מה שאת צריכה ויותר.

רק תשימי לב שאת מקבלת אותה עם אחריות ל 3 שנים ע"י היבואן הרשמי בישראל ח"י אלקטרוניקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים