פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים שלום,בתקופה אחרונה אני רואה לפעמים אספקה לא תקינה של חשמל בדירתי - הפסקות חשמל רגעיות או עוצמת האורות בדירה משתנה רגעיתהחלטתי שאני רוצה להגן על המחשב ולכן אני רוצה לרכוש אל פסק (UPS)המחשב כולל:לוח אם Intel DP67BGמעבד Intel i7 2600Kכרטיס מסך sapphire 6950 2GB GDDR54 כרטיסי זיכרון DDR33 דיסקים קשיחים1 SSDספק כח seasonic M12II 620Wכרגע כל המרכיבים בתדרי סטוק, כלומר, ללא OC. בעתיד אני מתכנן לעשות OC למעבד וכרטיס מסך, זאת גם הסיבה שלקחתי ספק עם הספק גבוה מהנדרש.מאוד אשמח לשמוע המלצות לאל-פסק תודה !
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אתה צריך לא אל פסק אלא חשמלאי שיבדוק מה הסיבה לבעיות האלה. יכול להיות שברגע זה ממש יש לך חיבור דפוק באחת מהקופסאות חיבורים או בלוח החשמל שמתחמם ויכול להדליק שריפה
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר העיניין הוא שזה לא בעיות קבועות לדוגמה לפני יומיים היה הפסקת חשמל ריגעית ומאז לא היה שום בעיות
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים חבר שלי קרא לי שאני אסדר לו בעיה במחשב - מה הבעיה שהוא עושה ריסטים בצורה אקראיתהייתי אצלו עד הערב, וכשהאור בחדר עבד קלטתי שכשיש ריסט גם האור בחדר קצת קופץהגעתי ללוח במדרגות. הלוח נראה שלם לגמרי מבחוץ, אבל אם מורידים את הפלסטיק רואים מה באמת קרה שם - חשמלאי שהרכיב את הלוח פשוט לא הידק את רוב הברגים. כל הפלסטיק בכל המקומות האלה נמס, חוטים שרופים, מפסקים שרופים לייד הברגים. נתתי לזה מכה קלה אם המברג וחצי מהבית נשאר בלי חשמל (חוט התנתק באחד מהמקומות שנשרפו)החלפתי לו את כל הלוח כי הכול היה שרוףככה בדיוק נראות תקלות של חיבור לא תקין. וזה יכול להיות או בלוח החשמל או באחת מהקופסאות חיבורים בבית
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר אני מבין את כוונתךיש לי קרוב משפחה חשמלאי, אני אדבר איתו כדי שיבדוק את הנושא
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים אז להביא אותם ושיסדרו את זהבקשר ל UPS תחשב ב http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp כמה המחשב לוקח (לא כולל ספק)
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר יצא לי מינימום 559Wומומלץ 609Wוהחישוב לא כולל את המסך שאני גם כן רוצה לחבר לאל פסקיש לי מסך Dell U2312HM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.