פורסם 2004 בינואר 1921 שנים שלום אני עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי פרו ועם microsoft outlook וכל פעם שמישהו שולח לי קבצים בהודעת האי מייל אני לא יכול לפתוח אותם כי הוא כותב שהתוכנה חסמה את הקובץ לטובתי ואני לא רוצה שום דבר לטובתי אני רוצה רק לפתוח את הקובץ מי שיודע איך אפשר לסדר שכן יהיה אפשר לפתוח קבצים יעזור לי מאוד מאוד
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים עבוד לפי המאמר הבאhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290497&Product=ol2002בהצלחה
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים x-dude הוא אמר שהוא משתמש ב Microsoft outlook ולא Outlook express ששם אתה מסיר סימון כמו שאמרת בערך.ב Microsoft outllok יש צורך ליצור מחרוזת חדשה ברג'סטרי.אם אתה לא יודע וסגור על עצמך על תיתן סתם הצעות לא נכונות
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר מישהו יכול לכתוב לי מה צריך להוסיף או להוריד או לכתוב כדי שאני יוכל לפתוח קבצים
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים עליך לעבוד פשוטו כמשמעו לפי המאמר להוסיף מחרוזת שנקראת Level1Rmove ולציין שם לדוגמא איזה סוגי קבצים אתה מעונין להורידכמו exe. עליך רק לסיים כל סוג קובץ בסימן ; לא לשכוח אם לא לא יעבוד לך כלום.את כל זה אתה מבצע במיקום המדויק שנאמר לך במאמרHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Security תמשיך לעבוד לפי המאמר.זה לא קשה זה רק נראה.בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.