פורסם 2004 בינואר 1921 שנים ההיטסינק של INTEL יש אליו מדבקה.היא חשובה?? היא נגד חשמל סטטי הוא משהו???כי הורדתי אותו כי הוא לא היה מודבק טוב (הוא התחיל לרדת)אז למה זה??כי אחריי זה המחשב שלי לא עובד עוד :'(אז מה קורה אם זה??? נהרס לי המחשב?? :'(כי המחשב שלי לא עובד יכול להיות עוד כל מניי דברים שיכולים להרוס??ומה אם אחריות יש לי? או בגלל שהורדתי את זה ביטלתי את האחריות?
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים חחחחחח כנראה נשרף לך המעבד , המדבקה היא במקום במשחה הטרמית, אל תתפוס אותי במילה אבל זה מאד אפשרי שהוא נשרף לך .
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר מה חחחח?!?!?!?!?!?!?!#)%)*^@) זה P4 2.6 800FSB חדש חדש :'( :'( :'(מה אם אחריות???????????יש לי או לא? זה ממש חשוב אני צריך את המחשב עד יום שישי אבל ממש חייב אז יש אחריות או לא?
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים שמע אם אתה יכול להחזיר את המדבקה ככה שלא ישימו לב שמישהו ניסה להסיר אותה,פשוט לך אליהם ותגיד שהמחשב פתאום לא עובד ואתה לא יודע כלום.
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מעבד אינטל עובד בלי שום בעיה גם בלי משחה טרמית ובטח שזה לא גורם לו להשרףלפי מה שאני רואה אין לך מושג מה אתה עושה ככה שהדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לקחת את המחשב לאיפה שקנית אותו ולהגיד שהוא לא עובד, אל תתעסק עם זה לבד אתה רק תחמיר את המצב.
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים ובנוסף לכל תעיף מבט בחוקי הפורום ותשנה את הכותרת שלך בהתאם.אחרת הנושאים שלך ינעלו ללא אזהרה.
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר המדבקה לא מודבקת למעבד :-\אני פשוט ישים אותו ונראה אני מקווה ותהייה אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.