עבור לתוכן

שידרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בדקתי לפי האתר הזה וה7750 ממוקם 69 http://alienbabeltech.com/abt/viewtopic.php?f=6&t=21797&start=0#p41174

לדעתי השיפור מצויין ויהיה לי שקט לכמה שנים ואפילו שנה הבאה אני יוכל להפעיל את הPES 14 על האיכות הגבוה שלו לא ככה?(שלי כרגע במקום ה136)

ולגבי הצריכת רשמל והקטע עם הספק.. הכרטיס מסך הנוכחי שלי צורך בשיא 58W והספק הזה צורך בשיא 55W ככה שאם עד עכשיו זה הספיק אז אני חושב שמהבחינה הזאת לא תיהיה לי בעיה.. או שאני טועה?

פורסם

אני חוזר על זה פעם אחרונה, אתה חייב להחליף ספק. אני לא מתכוון לחזור על זה שוב, אם אתה לא רוצה עזרה תקנה מה שאתה רוצה.

פורסם

מה שOR2OOO מנסה להסביר לך זה שהספק שלך נחשב כלא אכותי והיו לא מעט מקרים בהם הספק כשל בדרכים שונות ומשונות.

זה שעד עכשיו הוא עבד בסדר גמור וסחב את המערכת זה לא אומר שהוא ימשיך לעשות זאת ללא בעיות גם אם תחליף את הכ.מסך וגם אם לא.

יכול להיות שהספק יחזיק לך את המחשב בכיף גם עוד 3-4-5 שנים ויכול להיות שכבר למחרת שתתקין את הכ.מסך החדש הוא ישרוף לך חצי מהמחשב במקרה הפחות טוב.

כאן הבחירה היא בידיים שלך, או להחליף את הכ.מסך ל 7750 (שלפי הבדיקות שלך צורך אותם וואטים) ולהסתכן, או לרכוש יחד עם כרטיס מסך ספק כוח חדש (150-200 ש"ח) ולישון בשקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים