עבור לתוכן

הפתעה - המחירים של אינטל לא יורדים יותר מדי בגלל תחרות...

Featured Replies

פורסם

הם לא מפסיקים למכור את הסדרה הישנה אחרי שיוצאת חדשה?

פורסם

אני לא חושב שהמחירים יקרים.

יש לך מעבדים של אינטל לכל תקציב.

והמעבדים של אינטל פשוט הרבה יותר טובים.

פורסם

נכון,המעבדים של אינטל יותר טובים,הם עושים גם קפה!

פאן בוי.

פורסם

זה לא קשור לפאן בוי , זאת פשוט עובדה.

בשנתיים האחרונות אינטל פשוט שולטים בשוק ביד רמה.

ואל תאמין לי , תסתכל על ההשוואה הזאת בין מעבד מדור קודם של אינטל ויותר זול למעבד של AMD

3470 של אינטל עוד יותר טוב , אז תחשוב מה יותר כדאי...

אתה גם יכול להסתכל פה.

והנה עוד אחד.

פורסם

להתייחס לאתר ANAND זה פשוט בדיחה תעשה השוואה בין I5750 ול FX8150 הוא יראה לך ש750 יותר חזק.

לגבי FX הוא מצתיין בריבוי משימות אבל במשימה אחת מורכבת כמו משחק למשל הוא מסתבח אבל שמעתי שיש איזה תיקונים לWIN 7 שמוסיפים

פורסם

להתייחס לאתר ANAND זה פשוט בדיחה תעשה השוואה בין I5750 ול FX8150 הוא יראה לך ש750 יותר חזק.

לגבי FX הוא מצטיין בריבוי משימות אבל במשימה אחת מורכבת כמו משחק למשל הוא מסתבך, אבל שמעתי שיש תיקונים לWIN 7 שמוסיפים...

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שמעבד של AMD טוב יותר ממעבד של אינטל של לפני2 דורות....(ולא תמיד זה נכון)

ואתה יכול לראות שלושה מקורות שהבאתי לא רק anandtech.

ואין ספק שיש לו יתרון בריבוי משימות , אבל מי שבאמת צריך את זה כבר לוקח i7 שאתה יכול לקנות בכמה מאות שקלים יותר והוא הרבה יותר טוב , ואפילו i7 3820 שיש לו רק 4 ליבות פיזיות טוב יותר בריבוי משימות.

ואתה לא קונה מעבד רק בגלל שהוא טוב בדבר אחד שאתה לא בטוח צריך.

למעבדים של אינטל יש צריכת חשמל יותר נמוכה ועוד הרבה יתרונות.

ו Moon-Mage , אתה צודק , להעתיק את מה שהוא כתב זה מספיק בשביל להבין שהוא מדבר שטויות.

לקרוא ל anandtech "בדיחה"....

פורסם

אני ממש לא מסכים איתו, רק תיקנתי שגיאות כתיב כדי שיכאב פחות בעיניים.

פורסם

לכל אחד מתאים מעבד שונה. יש אנשים עם לוחות של AMD ורוצים לשדרג, חלק יעדיפו מעבד עם יותר ליבות או שמעדיפים ליבה גרפית חזקה יותר.

פורסם

לקחת לי את המילים לכל אחד מתאים מעבד שונה.

אגב גם Q וגם D יכולים להריץ משחקי מחשב עם כרטיס גרפי טוב,

אני לא מדבר על הדור החדש של המעבדים של אינטל.

בגדול אתה קונה מה שאתה רואה בבנצמרקים למינהם? כי בלי כרטיס מסך טוב אתה לא תריץ את DOOM3 הישן.

פורסם

זה ברור שלמשחקים צריך כרטיס מסך טוב, אבל אני בוחן במעבד דברים נוספים חוץ ממשחקים. רוב האנשים לא משתמשים במחשב רק בשביל משחקים.

ומעבד טוב אמור להתמודד עם מגוון פעולות במחשב ולא מספיק שהוא יתעלה רק בסוג מסוים של פעולות .(פעולות שרוב האנשים לא עושים).

אם כרטיס מסך טוב יותר במשחק אחד , אבל בכל שאר המשחקים הוא פחות טוב , אז מי מהם יותר טוב?

כשאני אומר שמעבד יותר טוב , אני מתכוון שהוא יותר טוב לרוב האנשים ולא למספר מצומצם של אנשים שהוא יתאים להם.

וכשאני קונה מוצר , אז אני מסתמך על ביקורות של המוצר ואני משווה ביחס למוצר מתחרה.

אין לי יכולת לבדוק מוצרים לפני שאני קונה אותם בעצמי , אז אני מסתמך על אלה שבודקים ושהם אמינים.(אם כל הכבוד לאתרים הישראלים , הם ממש לא אמינים בעיני , ואני לוקח את הבדיקות בערבון מוגבל ברוב האתרים בארץ וגם בחו"ל יש כאלה שלא אמינים).

וחלק מהמוצרים אני רואה בעצמי את הביצועים שלהם בפעולות יומיומיות ובבדיקות סינטטיות.

ובנצמרקים הם דרך מצוינת להשוות בין מוצרים ובלעדיהם היה קשה לך לדעת איך מוצרי חומרה פנימית מתפקדים ביחס למוצרים אחרים.

ואיך אתם בוחרים מעבד אם אפשר לשאול? על ידי הסתכלות בחנות מה יותר יפה?...

גיל הוא הממליץ מספר אחד בפורום נכון להיום בכל מה שקשור למעבדים , אז תשאלו אותו על מה הוא מסתמך ולמה אף אחד לא ממליץ היום על מעבדי AMD לשוק הרחב...

פורסם

אני לא מדבר על זה אולי המעבד שלי לא מופיע בצד אבל יש לי Q9400 מרובע,

אין שום פעולה שהוא לא יכול לבצע כולל משחקים באיכות גבוה.

אינטל מוציאה מעבדים בעל יכולות גבוהות והמחיר בהתאם אבל לא צריך את כל הכוח עיבוד הזה.

אז יש את AMD שמציעה מעבדים טובים מאוד במחיר נמוך יותר.

פורסם

Wמה אתה מנסה להגיד פה בעצם?

שהמעבד של אינטל שקנית לפני כמה שנים יחזיק לך לעוד כמה שנים,

בעוד מעבד של amd זול יותר אבל תצטרך לשדרג אותו כדי שיחזיק?

אתה בעצם מנסה להגיד שהמעבדים של אינטל ״חזקים מדי״?

פורסם

גיל הוא הממליץ מספר אחד בפורום נכון להיום בכל מה שקשור למעבדים , אז תשאלו אותו על מה הוא מסתמך ולמה אף אחד לא ממליץ היום על מעבדי AMD לשוק הרחב...

הנה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543073.msg4633023#msg4633023

::)

אגב, שים לב שב-TMS לדוגמה יש היצע עלוב של מעבדים ולוחות אם של AMD, בעיקר לתושבת FX1. לרוב יוצא כי יותר משתלם לקחת INTEL

רק בשביל המחירים הטובים שיש ל-TMS על כרטיסי מסך חזקים או באנדלים משתלמים.

בנוסף, אינטל מאז הציגו את ליבת ה-HD2000 ומעלה במעבדים שלהם, יצרו מצב שהמעבד שלהם מריץ בלי שום בעייה סרטי FHD ובתלת מימד

באמצעות הליבה הגרפית בלבד ולמעשה ביטל את העליונות של AMD בכל הקשור לליבות גרפיות. אמנם אלה של AMD חזקות יותר אך מצד אחד

לסרטים זה לא משנה ומאידך למשחקים זה לא מספיק.

אולי הם יהיו עדיפים למי שרוצה לשחק קצת WOW, SC2 ומשחקים דומים שצריכים רק קצת יותר מליבה גרפית בסיסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים