עבור לתוכן

מפרט חדש, כמה הוא שווה כיד2?

Featured Replies

פורסם

Intel Core i5-3470 Tray

Arctic Alpine 11 Rev.2

Gigabyte GA-B75M-D3H

Sapphire Radeon HD7850 2GB GDDR5

G.Skill DDR3 2X4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT

Seasonic S12II 620W

Cougar 67M3 Solution

המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק!

אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח).

אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג...

זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל!

תודה :)

פורסם

הייתי מעריך אותו בערך של 2500-2800 ש"ח, ב-300 ש"ח פחות מהמחיר המקורי כבר יקנו חדש...

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

2800 ש"ח ומטה כבר נמוך לי מדי.

אני אנסה מחיר של 3000 אלף למשך שבוע או שניים, אם לא ילך אז פשוט אשאר איתו וזהו.

תודה :)

פורסם

אין לך צורך במחשב בכלל, או שאין צורך במחשב חזק? אפשר למכור רק את הכ.מסך.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך במחשב חזק.

אני בכיף יכול להסתפק ב-G620, זיכרון 4GB, ואפילו כרטיס מסך מובנה (אם אלה יכולים לעמוד בסרטי HD).

פורסם

למה שמישהו יקנה מימך ב-3000 ש"ח, שבעוד 400 ש"ח הוא קונה חדש?

פורסם
  • מחבר

נצא מנקודת הנחה שהמישהו הזה (וזה הרבה כמוני) רוצים גם התקנה בחנות, 170 ש"ח. אז כבר חסכון של 570 ש"ח.

אבל גם כשמדברים על 400 ש"ח, זו משכורת של יומיים וחצי לרובנו, וחסכון לא קטן. במיוחד כשמדובר במחשב שעבד חודשיים ואין עליו סימני אבק אפילו.

בכל אופן, זה המחיר שאני הולך לבקש, וכמו שציינתי אם לא תהיה התעניינות אז אני אשאיר את המחשב לעצמי.

לא חושב שאני פוגע במישהו...

פורסם

אני מציין דעה אובייקטיבית, כמובן שהרכבת מחשב לא שווה 170 ש"ח (בזה זיגזג גנבים), במחשב כמו שלך אני משקיע לכל היותר 45 דקות, אם אני מחפף אז חצי שעה ואם אני סתם דוחף את החלקים ואפילו לא מסדר את הקבלים, גם אז 15-20 דקות המחשב בנויי.

פורסם
  • מחבר

סבבה, כמו שציינתי, מודה לכם על הדעה והבנתי את מצב השוק וערך המחשב.

אני בכל זאת אבקש את הסכום שציינתי, ובמקרה הכי גרוע, וזה כנראה מה שיקרה לפי התגובות שלכם, המחשב ישאר אצלי וזהו. אני באמת מעדיף את האופציה הזו מלדעת שמכרתי את המחשב בהפסד די ענק על כולה חודשיים שימוש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים