עבור לתוכן

המעבד מתחמם במאמץ עד 95 מעלות

Featured Replies

פורסם

מזכיר לי את אלו שבמקום להדביק את המדבקה שמגנה על המסך בסמארטפון מדביקים את הפלסטיק.. :P

• תגובות 40
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עכשיו הרגו אותי... לא להוריד את המדבקה.

איזה חנות זאת?

RSM -http://www.rsm.co.il

פורסם

מה!!!

:eek2:

מהם ציפיתי ליותר...

פורסם

אם היית ישראלי אמיתי היית מצלם ומוצא דרך להרוויח על זה איכשהו.

פורסם

אז ככה

על המעבד יש מאוורר של SCYTHE או KATANA אני כבר לא זוכר. לא שמתי עליו משחה תרמית עדיין. הבנתי שמשחה תרמית יכולה להביא לשיפור של 5-10 מעלות, אז זה לא נראה לי פתרון ממש יעיל. מה גם שאני חושש מלהתעסק ברכיבים של המחשב.

קצת נראה לי מוזר שפרסמת את שם החנות, כאשר משתמע מדבריך שאתה הרכבת את המחשב.

יכול להיות שאתה מתכוון שרק קנית את החלקים שמה?

גם הטכנאי הכי מתחיל בעולם, אין סיכוי שלא יוריד את המדבקה, אפילו שהוא רק חזר מאפטרפארטי.

פורסם

^ תעבור עוד פעם על השרשור , הם הרכיבו -> בעיית חום -> הוא מחליף משחה ורואה שהמדבקה עדיין שם ..

פורסם
  • מחבר

לא לא, אני לא הרכבתי את המחשב. הזמנתי את הרכיבים וההרכבה אצל RSM. רשמתי שלא שמתי עליו משחה תרמית עדיין, בגלל שיש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, וכשחיפשתי פתרונות אז זה הדבר הראשון שעלה. אני לא רואה איך משתמע מזה שאני הרכבתי את המחשב.

גם רשמתי בסוף המשפט שאני חושש מלהתעסק ברכיבים של המחשב, אז להרכיב מחשב בעצמי בטח ובטח שהייתי חושש (כמו שאני מכיר את עצמי, הייתי שובר את הכרטיס מסך איכשהו). אבל עכשיו אחרי התקלה הזאת אין ספק שאני אעשה את המאמץ במחשב הבא...

אני לא בא לכלך על RSM או משהו, השירות והייעוץ שנתנו לי היה מעולה ולא היו לי תלונות. קצת פיקששו בקטע הזה, אבל זה לא הרס לי את המחשב, אז מזל.

אני פשוט שמח שהבעיה הזאת נפתרה בכזאת קלות, אז בקטנה.

פורסם

אני אוהב להרכיב את המחשב בעצמי , בגלל שאני חושב שהחנות לא תתאמץ להרכיב ולסדר את הכבלים באותה רמה שאני יעשה.

פורסם

לא מורידים לך את האחריות ?

פורסם

מה פתאום.

האחריות היא על הרכיבים.

פורסם

למשתמש הפשוט זה היה עושה הרבה מאוד בעיות..

פורסם

למי שלא מבין , ברור שעדיף לו שהחנות תרכיב.

פורסם

ברור, אבל דיברתי על זה שלא הורידו את המדבקה..

פורסם

זה פשוט מטומטם.

לא צריך להיות מומחה בשביל לדעת שמדבקה מפריעה להולכת חום...

אני מופתע שהיא לא נשרפה...

פורסם

שוב, לא הבנת אותי..

התכוונתי שהמשתמש הפשוט לא ידע בכלל שקיימת בעיה עד שהמחשב יתחיל לכבות את עצמו כתוצאה מהתחממות.

ומתחת למדבקה יש משחה תרמית, לא?

לפותח האשכול - מרחו משחה על המעבד ואז שמו את הקירור עם המדבקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים