פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים שלום,יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVGהמחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!
פורסם 2012 באוקטובר 413 שנים מחבר תביא את המפרט המלא.איך המפרט המלא עושה איזשהו הבדל לעניין השאלה שלי?אבל הינה -מארז: Coolermaster HAF 932מעבד: Intel Core I7-920לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P זכרון: OCZ Platinum DDR3 Triple Channel 3GB 1600mhz CL7-7-7-24כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5850ספק: Enermax PRO82+ 625wדיסקים: כל מיניתודה
פורסם 2012 באוקטובר 413 שנים בתאוריה הייתי מחליף את הכל ב-2GB רק בשביל ערוץ משולש, בפועל הייתי הייתי מוסיף סטיק של 4GB וזהו...
פורסם 2012 באוקטובר 413 שנים תקנה 3X2 עם תזמונים דומים למה שיש לך.אם זה יעבוד יחד, הרווחת.אם המחשב יהיה לא יציב, תוצאי את ה-3X1.זה אמור לעבוד בסדר עם התזמונים של הזכרונות האיטיים יותר.רק חשוב שמתח העבודה יהיה זהה.אתה יכול גם לקנות רק 2 זכרונות ולעבוד בדואל.
פורסם 2012 באוקטובר 413 שנים מחבר בתאוריה הייתי מחליף את הכל ב-2GB רק בשביל ערוץ משולש, בפועל הייתי הייתי מוסיף סטיק של 4GB וזהו...מה זאת אומרת מוסיף סטיק של 4GB ? יחד עם ה 3x1GB ? ז"א יהיו לי שלושה ערוצים של 1GB בסט הראשון ועוד סטיק בודד של 4GB על הסט השני? זה יעבוד יחד?
פורסם 2012 באוקטובר 413 שנים מחבר תקנה 3X2 עם תזמונים דומים למה שיש לך.אם זה יעבוד יחד, הרווחת.אם המחשב יהיה לא יציב, תוצאי את ה-3X1.זה אמור לעבוד בסדר עם התזמונים של הזכרונות האיטיים יותר.רק חשוב שמתח העבודה יהיה זהה.אתה יכול גם לקנות רק 2 זכרונות ולעבוד בדואל.אפשר לערבב dual עם tri ? אני אפסיד משהו עם אני עובר ל dual channel בלוח שתומך ב tri channel?
פורסם 2012 באוקטובר 413 שנים בגדול יש ללוח הזה מצב של ערבוב.אבל אי אפשר לערבב דואל וטריפל.התכוונתי שאתה יכול נגיד לקנות 2 סטיקים של 4GB, להוציא אחד של 1GB ויהיה לך 10GB שעובד בדואל.אתה יכול להוסיף גם רק סטיק אחד של 1GB, ועדיין המחשב יעבוד בטריפל (לא ברור לי העניין, אבל ככה כתוב בחוברת של הלוח).אם תוסיף רק סטיק של 4GB, המחשב יעבוד במצב ביניים שינסה לנצל את הזיכרון יותר טוב מסינגל, אבל זה פחות טוב מדואל או טריפל "טבעי".בגדול, אני לא יודע אם תרגיש בהבדל בין טריפל לסינגל.בין טריפל לדואל נראה לי שזה לא הפסד גדול, במיוחד אם יהיה יותר זיכרון במחשב בסה"כ.
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר בגדול יש ללוח הזה מצב של ערבוב.אבל אי אפשר לערבב דואל וטריפל.התכוונתי שאתה יכול נגיד לקנות 2 סטיקים של 4GB, להוציא אחד של 1GB ויהיה לך 10GB שעובד בדואל.אתה יכול להוסיף גם רק סטיק אחד של 1GB, ועדיין המחשב יעבוד בטריפל (לא ברור לי העניין, אבל ככה כתוב בחוברת של הלוח).אם תוסיף רק סטיק של 4GB, המחשב יעבוד במצב ביניים שינסה לנצל את הזיכרון יותר טוב מסינגל, אבל זה פחות טוב מדואל או טריפל "טבעי".בגדול, אני לא יודע אם תרגיש בהבדל בין טריפל לסינגל.בין טריפל לדואל נראה לי שזה לא הפסד גדול, במיוחד אם יהיה יותר זיכרון במחשב בסה"כ.תודה.אם אני מבין מה שאתה אומר אז אני יכול לעבוד בערך עם כל קומבינציה, אולי לא יהיה אופטימלי אבל סביר להניח שאני לא ארגיש בהבדל?אני מניח שאותו אדבר לגבי תזמונים? פשוט לחפש את התיזמונים הכי נמוכים למהירות הלוח (1333mhz) במחיר סביר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.