פורסם 2004 בינואר 1921 שנים You found the right place dude.THere is a nargila expert here called master nargila he knows every thing about it he smokes it even when he is a sleep.רמת הניקוטין שם ממש נמוכה לכן העישון שלה לא מזיק אבל אם תעשן אותה בקביעות היא עלולה לגרום לאותו הנזק כמו סיגריות
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים עשו מחקרים והגיעו למסקנה שזה מזיק בדיוק כמו סיגריות.מה שכן - זה לא ממכר...פלוס אתה יכול לבחור מה אתה שם בפנים ככה שאתה שולט במה שמגיע לך לריאות בסוף...לסיכום - זה מזיק כמו כל דבר אחר שאתה מעשן, רק שהוא לא ממכר ואפשר לשלוט עליו...תהנה
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים ואם אתה מעשן נרגילה בציבור,כך בחשבון שמי יודע מי דחף לשם את הפה.זה למה מעשנים עם הכיסויי פלסטיק האלה כשמעשנים בנרגילה מושכרת...
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר ואם למשל מעשנים פעם בשבוע...ככה בכיף עם חברים ,זה לא נראה לי דבר שיזיק.וגם אם עושים כושר וכל זה...אז בכלל לא..מה אתם אומרים?מסטר גילה...למה התכוונת בפלסטיק? איזה פלסטיק?
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר ברור שיזיק...אלא אם אתה אומר בציניות מסטר-שאלה לי אליך..מה אתה אומר על איזו חברת טבק אפשר לסמוך?
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים לפי המחקרים זה פחות רעלנים מאשר סיגריות כי הטבק הוא פחות מרוכז מאשר סיגריות
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים פעם בשבוע לעשון (נרגילה /סיגריה) לא עןשה כלוםלאכול המבורגר או ציפס/ נקניק כבר פחות בריא(לא שאני לא אוכל)
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים ברור שנרגילה מזיקה , ואל תעשו לי עכשיו השוואה בין סיגריות ונרגילה . אין שום דבר רע אם תעשן נרגילה פעם ב שבוע ככה עם החברה ביום שישי לעשות זולה ,והפלסטיק זה כזה מכסה חד פעמי שהוא שלך והוא חדש ואתה יודע שזה נקי . כל החברות של הטבקי זה אותו הדבר אני רק ממליץ לקנות גחלי לבה כי הם דולקים יותר זמן ומביאים יותר חום
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר וואלה סבבה...אם זה לא כ"כ מזיק כמו שאתם אומרים : קשה בלי נרגילה... לקחת מבן אדם נרגילה זה כמו לקחת בקבוק חלב מתינוק...חח
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים זה לא מזיק כמו סיגריות כי אתה לא מעשן כ"כ הרבה כמו סיגריות. נרגילה זה פעם ב, כשאתה יושב עם החבר'ה.אני ממליץ על טבק של נחלה ואל-ווחה, תתרחקו משחרורי ומארביק פקטורי...וכמובן גחלים בלי חומרים כימיים, אפשר גם גחלי מדורה אם יש לכם איך להדליק את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.