פורסם 2002 במרץ 2123 שנים אני לא מעוניין שאף טכנאי ייגע לי במחשב. אפשר לבקש מהם שיישלחו את הכרטיס רשת בדואר ואני אתקין אותו לבד, אבל אתם יודעים במקרה אם הוא מגיע עם דרייברים?כרטיס רשת לא בעיה להתקין, אבל כשהאיש של בזק יבוא עם המודם ADSL, זה משהו שמצריך ידע כדי לחבר את המודם לכרטיס רשת? כי להגדיר חייגן זה כבר הספק שלי יגיד לי. אני מתכוון אם החלק הטכני של לחבר בין הכרטיס רשת למודם ADSL זה קשה?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מאוד קשה....אתה לא יודע כמה קשה לחבר את כבל הרשת מהמודם לכרטיס רשת....קשה כמו להכניס את השקע לתקע...... ;D ;D ;D
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים הם ידרשו על זה יותר ממה שזה באמת שווה.חבל על הזמן...גש לחנות מחשבים ורכוש לעצמך כרטיס רשת ותתקין אותו בעצמך, לא מסובך.כל כרטיס Ethernet 10/100mbit יתאים, טווחי המחירים לא צריכים לעבור את ה100 ש"ח.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים הם ידרשו על זה יותר ממה שזה באמת שווה.חבל על הזמן...גש לחנות מחשבים ורכוש לעצמך כרטיס רשת ותתקין אותו בעצמך, לא מסובך.כל כרטיס Ethernet 10/100mbit יתאים, טווחי המחירים לא צריכים לעבור את ה100 ש"ח.איך הגעת ל100 שקל?טווחי המחירים לא צריכים לעבור את ה60, ואפילו את ה50!את הכרטיס שלי קניתי ב9$ וקיבלתי אותו באריזת Retail עם דרייברים והכל (בערך 45ש"ח אחרי מע"מ).
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר 1. תגידו המודם אלקטל דורש גם חיבור לכרטיס רשת וגם חיבור לשקע חשמל?2. אני קונה את הכרטיס רשת מבזק ב80 ש"ח אבל הם יישלחו לי אותו בדואר.... אף טכנאי שלהם לא ייגע לי במחשב. את החייגן הספק שלי יגיד לי איך להגדיר.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים למה לך לקנות מבזק את הכרטיס רשת, שאפשר לקנות ביותר זול בחנויות בארץ.הוא צורך חיבור חשמל.ואל תשכח שבזק צריכה הכין את הקו שלך לADSL, לבטל את ה1+1, שהם לא מוכנים להודות בקיומו של דבר כזה.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר ETB אני יודע, קודם צריך להרשם לשירות WOW (ברור......).סתם שאלה, קודם מתקינים את הדרייברים של הכרטיס רשת, אחרי זה מחברים את המודם של אלקטל לכרטיס רשת, ואז הוא מזהה את המודם של אלקטל דרך הכרטיס רשת (אין לי ניסיון בדברים האלה........)?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר פעם כשבאלקטל היו בעיות אז היה יותר כדאי אורכית, היום אני חושב שזה כבר לא משנה. ואי אפשר לבקש, זה תלוי במרכזיה.
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים אני קניתי כרטיס רשת ב-60 שקל אחרי שניסו לעבוד עליי ואמרו לי שהוא עולה 80. תודה ל-MINIMIZERובקשר לטכנאי שיבוא... הוא יתקין לי את הכרטיס רשת וכל, וגן יסגר את ההגדרות או שאני יצירך לבד לעשות?ואם אפשר לבד זה חוסך כסף?
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים לא אכפת לי שהוא יתקין, אני רק שואל אם זה עולה לי כסף שהוא יתקין, או שאני לא צריך לשלם אם אני מתקין לבד
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים אם הוא מתקין כרטיס רשת הוא גם מביא כרטיס רשתוזה עולה משהו כמו 200 שקלאתה יכול לבדכבר אמרתי לך שאתה יכול ליצור איתי קשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.