פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון).דרישות:מחיר: עד 500 ש"ח.נפח: לפחות 8GB.סאונד: שלא ייפול מהi7.סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן.ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן.כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD).זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות.שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash).אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות.בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון.תודה.
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים אתה יכול לקנות סנסה קליפ ולהוסיף לו 32 ג'יגה.או נגן אחר של COWON שנכנס בתקציב ועם חריץ הרחבה..
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים מחבר הבנתי שיש כל מיני בעיות עם הקליפ, וחוץ מזה שאין שם תיקיות או פלייליסטים נוחים.לגבי נגן COWON אחר - איזה מהם מומלץ?
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים הבנתי שיש כל מיני בעיות עם הקליפ, וחוץ מזה שאין שם תיקיות או פלייליסטים נוחים.לגבי נגן COWON אחר - איזה מהם מומלץ?לי אין בעיות (אצלי הוספתי עוד 8GB), יש תיקיות ויש רשימות השמעה...
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים מחבר לי אין בעיות (אצלי הוספתי עוד 8GB), יש תיקיות ויש רשימות השמעה...אה כן ראיתי עכשיו שמclip+ הם הוסיפו browsing.בכל מקרה - איך הסאונד? הבנתי שלנגנים של cowon (במיוחד הi7) יש איכות מאוד טובה, ואני לא רוצה לרדת ברמה.
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים אני משתמש באוזניות של ה-SGS3 ועוד אוזניות שקניתי בארצות הברית ב-23$, כמובן שב-SGS3 האיכות גבוהה יותר, אבל גם ב-MP3 האיכות טובה.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים יש לי Cowon C2 ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא מגיע בגרסה של 8gb או של 16gb ויש לו אפשרות להוספת כרטיס זכרון MicroSD עד 32 ג'יגה.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים הייתי קונה אייפוד טאצ' יד שניה.חסרונות:איכות הסאונד אולי נופלת מהI7, למרות שאני בספק רב אם תשים לב להבדל כלשהו כאשר המקור הוא מאיכות גבוהה.צריך לעבוד עם אייטונס למרות שיש דרך לעקוף גם את זה.לא ניתן להרחיב את הזיכרון למרות שבתקציב שלך אתה יכול למצוא בקלות דור אחד אם שניים אחורה עם 16/32GBיתרונות:תקבל מכשיר שהוא הרבה יותר מנגן מוזיקה, WiFi ואפליקציות זה פלוס די גדול.מערכת הפעלה נוחה מאוד.נגן מסודר מאוד, אומנם צריך לעבוד עם אייטונס אבל מקבלים נגן קל לדפדוף ולהפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.