עבור לתוכן

רמקולים 5.1 וגם רסיבר - אבל אני לא מבין איך הם מתקשרים [תמונה] - הצילו

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני ממש מבולבל.

יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba.

בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood.

הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר.

:nixweiss:

הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי".

(קשה להסביר, נא ראו תמונה).

אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד.

מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח.

photo.JPG

הרמקולים:

photo.JPG

פורסם

לא הבנתי בדיוק כמה רמקולים יש לך בכל מקרה

תחבר את שני הקדמיים שלך איפה שרשום FROT SPEAKER...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק כמה רמקולים יש לך בכל מקרה

תחבר את שני הקדמיים שלך איפה שרשום FROT SPEAKER...

תודה על התשובה.

הבעיה היא כזאת: נכון שאני יכול לחבר את שני הרמקולים לחיבור האמור, אבל אז אני לא מקבל באס. שהרי הסאב-וופר לא מחובר.

המערכת הרי היא 5.1, ולכן הרמקולים הקטנים (חמשת הרמקולים הקטנים) לא מספקים שום באס.

ואם אני רוצה לחבר את הסאב-וופר, אז אני צריך חיבור אחר (מצד שמאל של הרסיבר רשום שם, subwoofer).

זאת הבעיה

פורסם

איזה סאב יש לך ?

לך לחנות ותקנה מחבר כזה שיהפוך לך את החוט לחיבור כמו ברסיבר

פורסם

הרסיבר יודע להתחבר לסאבוופר עם הגברה.

לך יש משהו פסיבי. לא נראה לי שתוכל להשתמש בו עם הרסיבר הזה. גם אם תחבר חיבור בננה לכבל של הסאב.

פורסם

הרסיבר יודע להתחבר לסאבוופר עם הגברה.

לך יש משהו פסיבי. לא נראה לי שתוכל להשתמש בו עם הרסיבר הזה. גם אם תחבר חיבור בננה לכבל של הסאב.

צדיק בסדום, תודה רבה

הרמקולים מתחברים לבננות הגדולות בצד ימין

הסאבוופר הוא פסיבי (בלי מגבר), אתה חייב לחבר אותו ליציאה אקטיבית (כמו את הרמקולים בעצם, יציאה מוגברת בעצם)

מה שיש לך כרגע ברסיבר זה PRE-OUT, בעצם זו יציאה לא מוגברת שפשוט מביאה את ה"מידע" למגבר שיש בסאבוופר, בסאבוופר שלך אין מגבר.

או שתחליף לסאבוופר מוגבר או שתחבר את הסאבוופר ליציאה מוגברת, כמו של הרמקולים (לדוגמה לחבר את הסאבוופר במקום את הסנטר)

את התוצאה הכי טובה תקבל עם סאבוופר אקטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים