עבור לתוכן

שמע נמוך בסרטים

Featured Replies

פורסם

היי,

כבר הרבה זמן מטרידה אותי השאלה מדוע הסאונד על מקסימום בוינדוס 7 אבל אף פעם הבאר הירוק לא מגיע עד למעלה אלא עד החצי.

יש לי את המחשב שלי כבר 4 שנים, אני משתמש בכרטיס קול של הלוח ASUS P5Q DELUXE ודרייברים של וינדוס 7.

תמיד השמע היה נשמע לי נמוך אבל אף פעם לא עשיתי דבר כדי לפתור את זה. לאחרונה, התופעה החלה ממש לעצבן אותי ואני מוצא את עצמי מכוון את הרמקולים (פשוטים, אבל טובים מבית לוג'יטק) כמעט על הכי גבוהה כדי שאשמע משהו.

לאחר שיטוט בגוגל הבנתי ששוה להתקין את הדרייברים המקוריים של לוח האם כדי "להנות" מחוויה מושלמת. כך עשיתי והתקנתי דרייבר SOUNDMAX המתאים ללוח.

אין כל שיפור בסאונד והוא עדיין נמוך.

יש למישהו כיוון בנושא? צריכים עוד פרטים?

פורסם

תבדוק בתוכנה שדרכה אתה רואה את הסרטים שזה על 100%,

תבדוק ב מקש ימני על אייקון הרמקול הלבן > פתח מערבל עוצמה ששם התוכנה על 100%.

חוץ מזה, בסרטים הסאונד תמיד חלש יותר..

פורסם

ככה זה בחלק מהסרטים, בעיות תאימות קודקים למיניהם.

פשוט תוריד את ה-VLC החינמית, נגן נוח שיפתור לך את הבעיה.

vlc-player-interface.jpg

שים לב שניתן להעלות את הווליום מעל ל100%.

פורסם
  • מחבר

לגבי עוצמת הקול: ווידאתי שהכל נמצא על 100% לפני שפתחתי את הנושא הנ"ל.

לגבי הקודקים והנגן: חשדתי שמדובר בבעיית קודקים ולכן ביצעתי סריקה נרחבית והסרה של מלא זבל (סוף סוף החלטתי להיפתר מחבילת המקודדים של ליונטוורק ז"ל). התקנתי LAV FILTERS ואני ממשיך להשתמש בנגן המצויין MPC_HC.

אכן אם מגבירים את VLC ל200 אחוז שומעים נהדר, הבעיה שהוא מציג כתוביות על הסרט ולא על המסגרת השחורה למטה וזאת בעיה עבורי.

אם היה לכך פתרון הייתי משתמש רק בו. (כמו כן, וזו בעיה אחרת, האות "קוף" לא מוצגת הייטב בנגן)

נכון לכרגע אני עדיין עם אותה בעיה והסאונד נשמע עדיין נמוך יחסית עם MPC-HC

פורסם

לגבי הכתוביות, אתה יכול לשנות את ההגדרות של הכתוביות כדי שזה יראה גם על הפס השחור.

זה אמור להיות איפה שהסמלים ליד השעון.

פורסם

אני לא חושב שאפשר לשם את הכתוביות על הפס השחור..

אולי אתה רואה סרטים שהפס השחור הוא חלק מהוידאו, חלק מהרזולוציה של הוידאו.. :x

בכללי אני לא הצלחתי (כשעושים - למיקום של הכתוביות זה יורד עד שזה נצמד לתחתית של הוידאו)..

אני מחפש עכשיו בגוגל.

נתקלתי במישהו שאומר משהו חכם:

אומנם זה נחמד שהכתוביות לא על הוידאו וזה לא "מסתיר", אבל זה גורם לך להסיט את העיניים מהוידאו עצמו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים