עבור לתוכן

מחפש מדריך וציוד להמרה איכותית של וידיאו אנלוגי (קלטות VHS) לפורמט דיגיטאלי

Featured Replies

פורסם

חברים,

אני צריך להמיר כ 30 קלטות VHS ו 10 קלטות VHS-C לפורמט דיגיטאלי.

אני לא מדבר על המרה ישירה (VHS-DVD) או לכידה ע"י כרטיסי טלוויזיה פשוטים, או מסירה לחנות צילום שמכניסים קלטת למקליט DVD של Pioneer עבור 50 ש"ח לקלטת ומחזירים סרט תיעודי על פיקסלים אפילפטיים.

אני מדבר על המרה איכותית של וידיאו וסאונד אנלוגיים לפורמט דיגיטאלי, עם אפשרות הפעלת פילטרים מתאימים לסינון רעשים שמנקים את הסיגנל ומשפרים את התמונה/קול. דוגמה לשיטת עבודה:

VHS ==> HuffYUV ==> H.264 AVC

כאשר, לכל שלב חומרה ותוכנה מתאימים.

לא מצאתי מדריך המרה ראוי בעברית, וכמעט שאין חומרה שנמכרת בארץ (למעט היצע נחמד, אך מוגבל ב- PCPOWER). ברשת, מצאתי רק שני פורומים מקצועיים פעילים: digitalfaq ו- videohelp .

אני בטח לא היחיד בארץ שמחפש להמיר קלטות בנות 20 שנה כדי לשמר זכרונות משפחתיים. אז למה אין ציוד,מדריכים או שירות ראוי?! :jump:

אם אתם מכירים מקום שנותן שירות מקצועי בהמרה או מוכר/משכיר חומרה מתאימה, כגון מכשירי VCR עם L-TBC + DNR (עדיף של פנאסוניק או JVC) , מיישרי TBC שעובדים ב- Full frame (כדוגמת AVT-8710 ), לוכדים איכותיים (כגון ADVC110), בבקשה תכתבו לי בפרטי או כאן בפורום.

תודה

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שפיצלתם את הפורום "אודיו וקולנוע ביתי" לשניים - אז אולי כדאי להעביר את ההודעה שלי לפורום המתאים (למרות שאני כבר בספק גדול אם אזכה למענה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים