עבור לתוכן

האם מארז שלי יתאים ללוח אם

Featured Replies

פורסם

1.ברצוני לשדרג לשילוש חדש שיכלול לוח אם ציפסט Z77 וכמו שהבנתי הוא בא עם USB3. המארז שלי זה P182 הישן והטוב שמשרת אותי הרבה זמן וכמו שהבנתי הוא תומך רק בUSB2. האם אני יחבר את USB של קדמת מארז ללוח אם ויקבל USB3 ב2 יציאות קדמיות?

2.שאלה אחרת: יש לי ספק 500W של סיסוניק שמחזיק לי C2Q6600@3200 ו660GTX באוברקלוק גם. אם אני יחליף ל3570K וגם OC יחזיק לי ספק שלי את כל המערכת?

3.ואם יהיה 3570K בOC ושני כרטיסים 660GTX בSLI בלי OC איזה ספק מומלץ לי לקנות במקום זה שיש לי?

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

חיבור הFront Panel שונים פיזית בין USB3.0 וUSB2.0 כי החיבור לא זהה , לכן לא תוכל לקבל מהם חיבורי USB 3.0 ,מה שתוכל לעשות הוא לחבר את הכבל שבא מהמארז לחיבור הUSB2.0 שמובנה על הלוח אם כמו שעשית על עכשיו .

בקשר לשאלה השניייה שלך, אם הספק מחזיק את המערכת הנוכחית ,אין סיבה שהוא לא יחזיק מחשב עם i5 שמיוצר ב22NM ועם TDP של 77W בסך הכל .

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה, הבנתי. בנתיים חיפשתי לבד ומצאתי שזה יכול להיות רק USB2, אבל אני יכול לקנות דבר כזה http://www.tech1.co.il/pl_product~1824~3~21.htm ולחבר אותו מלוח אם לחור של פלופי, ראיתי מישהו שעשה כך.

הבנתי גם על ספק.

עכשיו איזה ספק כוח אני צריך שיחזיק לי 3570K בOC ו2 660GTX בSLI? עדיפות לסיסוניק מודולרי ושיכנס לי בP182. ראיתי שיש לאנשים 850W ודגמים יותר חזקים. האם אני צריך כזה חזק?

פורסם

הוא אמר לך שהספק כן יחזיק,

מעבדים חדשים יותר צורכים פחות חשמל (מיוצרים בטכנולוגיה חדישה יותר).

לגבי מה שהראת - זה נראה מאוד יקר..

תקנה כרטיס pci של usb3 שיעלה לך חצי.

אם הסתדרת עד היום בלי usb3,

לא יקרה כלום אם מהיום הוא יהיה בפאנל האחורי :P

פורסם

עניתילו לגבי מצב שבו יש GTX660 אחד ,אבל לא בטוח שספק של 500W אפילו אם הוא של Seasonic יהיה רעיון כל כך טוב בשילוב עם שני GTX660 ועוד כאשר כל המערכת מומהרת מה שבהחלט מוסיף לא מעט לצריכת החשמל הכללית .. אבל מצד שני לא צריך ללכת כל רחוק על 850W לפי דעתי .

פורסם

אם אתה רוצה מודולורי אז יש לך את זה או זה.

פורסם
  • מחבר

יש כמה דגמים:

SeaSonic X-660 660W Active PFC (Modular) BULK

Seasonic X-660 660W Active PFC ( (Modular) Retail

הבדל ביניהם 30 שח ושנתיים אחריות. מה שונה בחבילה שלהם? יש בבאלק חוץ מקופסה מקורית הכל כולל כל הכבלים ומתאמים שבאים אם ספק? ומה עדיף לקחת?

פורסם

ב BULK יש את כל הכבלים , אבל תיקח את מה שנותן לך 5 שנים אחריות.

פורסם

למה לקפוץ? יש את ה-520W של SS דגם M12II... יספיק בהתחשב בזה ששני כרטיסים כאלו במקסימום (מה שלא בלא לידי ביטוי במשחקים) הוא 140W כך ששניהם זה 280W המעבד זה 77W וכל השאר פחות חשוב (כי אין צב שקשיח מאווררים לוח אם ו-RAM יצרחו יותר מ-50W, גם עם 100 לא הייתה בעיה).

פורסם

זה ממש לא נכון .

3570K יכול לצרוך אחרי אוברקלוק יותר מ 150 W , תלוי כמה אתה ממהיר אותו.

גם אם נניח שאתה לא ממהיר בכלל את GTX 660 ב SLI ואני אזרום איתך זה עוד 280.

כבר הגעת ל 430 W.

תוסיף עוד את שאר רכיבי המערכת ואתה כבר מגיע למקסימום שהספק שלו יכול לתת.

וזה ההערכה עדינה.

אתה ממש לא רוצה להגיע למקסימום של הספק שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים