עבור לתוכן

שאלה תיאורתית על מודינג + LED-ים חדשים

Featured Replies

פורסם

נניח שיש לי מקרר קטן ללא שימוש ואני רוצה להפוך אותו למארז. היתרונות שאני רואה בזה הם שניים עיקריים:

1. יתרון הקור למרות שבדקתי את כל החלקים שיש לי במחשב ולא מומלץ שהם יעבדו מתחת ל10 מעלות אז צריך לדאוג שהטמפ' לא תהיה נמוכה מידי.

2. השקט. הוא גם יהיה סגור והבידוד שלו די טוב וגם הדבר היחידי שיעשה רעש זה ההרדיסק כי לא יהיה צורך במאווררים.

הבעיה הכי גדולה שאני מצליח לחשוב עליה היא הלחות ופה באה השאלה, האם כאשר הדלת לא תפתח תוכל להכנס לחות והאם

ע"י פיזור סיליקה-ג'ל (הכדורים שסופגים את הלחות) הבעיה תפטר ביעילות?

למישהו עולים עוד דברים שיכולים לגרום לבעיות? מישהו ניסה לבנות (או בנה) דבר כזה?

לסיום נתקלתי היום בפלטות לדים שעד היום לא ראיתי ונראה לי שזה יחסית חדש.

זאת פלטת לדים עם המון לדים קטנים שאמורים לעשות הרבה אור. הבעיה של זה זה המחיר הגבוה.

פלטה של RGB שמכילה 30 לדים מכל צבע עולה בסביבות ה 100$.

פלטות של צבע אחד שמכילות 40 לדים עולות בסביבות 40$.

לסיכום זה כנראה רק לעשירים :P

אתר החברה: http://www.norluxcorp.com

פורסם

כן הבעיה שלך היא לחות , אם אתה שם את הכדורים האלה שסופחים תלחות שבאוויר אז הבעיה שלך נפתרת ואז תוכל לקרר עד איזו טמפ שאתה רוצה ... בתנאי שאתה לא פותח תמקרר...

אם אתה רוצה לעשות את זה אני ממליץ לך להוריד חלק מהדלת ולהחליף אותו לחלון פרספקט אטום , ממנו גם תוכל להוציא תכבלים..

בפנים תפזר הרבה שקיקים של סופחי לחות , ותשים על\לייד הלוח מד לחות , אל תדליק תמחשב עד שהלחות לא מגיעה למתחת 10% או משהוא כזה...

פורסם
  • מחבר

חשבתי על המקרר הזה

580.jpg

ככה שאין בעיה של שקיפות הדלת.

בקשר ללחות כשחושבים על זה אז כמעט בכל קיץ הלחות בארץ מגיעה ל 80% ואני לא חושב שלמישהו נהרס מזה המחשב או שאני טועה?

פורסם

אז בו אני יגיד לך משהו

לדעתי זה דבר לא ממש טוב ודיי לא הגיוני , אתה בטח שואל למה...

אז כן תראה נגיד והכנסת את החלקים, אחר כך הם עברו לטמפרטורה של 10 מעלות ופחות, אחרי זה יום אחד הם כבר החלו להראות סימני קרח פה ושם(לא שזה נורא ההפך),יום אחד נמאס לך מהמקרר אבל אז מה תעשה?! כל החלקים או עם טמפרטורה מאוד נמוכה או עם קרח , יענו אם תוציא אותם החוצה אז יש לנו את בעיית הלחות ואז פשוט מאוד זה גם יהפוך מצב צביר יש לנו מים(אפילו טיפה קטנה)=קצר......

אם זה מחשב מעפן ואתה בטוח ב 100% שאתה רוצה אותו כל החיים שלו שיהיה במקרררר אז ס22ה אם לא אז תחשוב טוב טוב...

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים