עבור לתוכן

העברת גוסט מדיסק אחד לשני

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אבקש עזרתכם-

יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה.

אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר.

האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש?

המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.

פורסם

אתה יכול גם לקבוע את גודל המחיצות החדש באותו תהליך ( כמוון שלא יהיה קטן מנפח התפוס במחיצה "הישנה" )

אתה גם יכול לחלק את הדיסק החדש למחיצות שאתה רוצה ואז לעשות שכפול לכל מחיצה בנפרד ( שוב חייב מחיצה גדולה מנפח התפוס בדיסק השני)

פורסם
  • מחבר

כלומר אני אמור להעלות את הדיסק החדש בעזרת מערכת ההפעלה שאני אעתיק, ואז מתוכה ניתן "לספח" את שאר המקום של הדיסק החדש?

והאם בכלל כל עניין ה-גוסט הזה יעבוד?

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את שני הדיסקים למחשב ולעלות מדיסק CD עם התוכנה NORTON GHOST עליו

לא דרך מערכת ההפעלה

בתוכנת GHOST יש אופציה לשכפל דיסקים

שמעלים את התוכנה בהתחלה צריך לאשר את ההסכם ואז יש מסך עם תפריט בצד שמול למתה

התפריט יש את האפציה Local שעומדים עליו נפתח תפריט לצד ימין ובוא יש אופציה Disk שעומדים עליו נפתח על תפריט ימינה ושם יש אופציה To Disk שלוחצים על האופיה הזו אשף השיכפול עולה למרכז המסך ושם הוא שואל איזה דיסק אתה מעוניין לשכפל ( דיסק מקוור ) אם לדיסק החדש אין עדיין מחיצות לא תוכל לבחור אותו אבל אם יש אז צריך להייזהר שלא להעתיק את הדיסק הריק למלה

אפשר לראות החלון את הגודל של הדיסקים ואת המחיצות ואת הנפח התפוס אז לא בעיה לזהות מי הדיסק שאתה רוצה לשכפל

אחרי שבחרתה את דיסק המקור הוא יבקש שתבחר את דיסק היעד שאליו יעותק החומר ואחרי השלב הזה התוכנה תראה לך איך יהיו המחיצות בדיסק היעד - בשלב הזה לא אני זוכר איך משנים את גודל המחיצות בעל פה אבל הכל כתוב בחלון ככה שזה לא בעיה להבין

מקסימום אתה יכול להשאיר את הבחירה של התוכנה שזה גודל יחסי לגודל הישן

ואחרי כמה חלונות הוא מבקש אישור להתחיל את ההעתקה אם הכל נראה נכון אתה מאשר וממתין לסיום

קח בחשבון שאם יש הרבה חומר זה יכול לקחת הרבה זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים