עבור לתוכן

שאלה| אני קונה שלט של XBOX אבל רק למחשב.

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

אני קונה שלט של XBOX אבל למחשב שיהיה אלחוטי כזה משהו טוב של מייקרוסופט עכשיו השאלה שלי בגלל שאין לי XBOX או סוני ואני משחק עם שלט במחשב אמורה להיות בעיה כלשהי לשלט במשחק FIFA 13/12?

כי הרי אני משחק במחשב עם של XBOX לא תיהיה לי בעיה של בעיטות חופשיות, סידור כפתורים, ריצה? זה שלט מקורי הרי אני קונה אותו ב-200 שקל והוא אלחוטי או חוטי מה שווה יותר?

הסידור כפתורים בשלט אני צריך לסדר או אם אני מחבר את השלט המשחק קורא אותו כבר?

ואם התלהבתי מפיפא 12 מאוד וחרשתי לו על החיים אז את פיפא 13 אני גם אוהב? אפילו יותר?<

פורסם

היום כל משחק שיוצא לPC עם תמיכה בשלטים גם מתאים אותם מראש לסטנדרטים הנפוצים, ואין צורך להגדיר שום דבר.

בדיוק כמו בקונסולות, המשחק עולה והשלט עובד טבעי.

מקסימום צריך לבחור במשחק אם אתה רוצה לעבוד עם מקלדת/עכבר או שלט.

וגם זה בדרך כלל קורה אוטומטית ברגע שהשלט מופעל.

פורסם
  • מחבר

אבל אתם אומרים ששווה לי לקנות שלט ? כי הרי כל FIFA 12 שיחקתי עם מקלדת ולא עשיתי שום תרגיל כי הכפתורים רחוקים אחד מהשני ועכשיו בפיפא 13 יותר אתגרי אפשר לקנות שלט ולעשות תרגילים והכל קרוב אליי והפתורים כיפיים ומסובבות והכל דרך השלט שנמצא אצלך בידיים!

מה אתם לקחת את הסיכון ולנסות פעם אחת עם שלט? ואני כן רוצה אלחוטי חח נמאס לי מחוטים...

פורסם

למה סיכון? עם שלט הרבה יותר נוח לשחק מאשר עם מקלדת, מתרגלים מהר מאוד.

אם אתה לוקח שלט אלחוטי, אני ממליץ לך להצטייד בסוללות נטענות. תוכל למצוא גם סוללת ליתיום ייעודית לשלט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי אני עכשיו הולך לקנות את השלט :)

בעזרת ה' יהיה טוב נתרגל אליו בפיפא 12 ואז בפיפא 13.

פורסם

לשחק משחקים כמו פיפא עם המקלדת זה סיוט.

תקנה gamepad בראש שקט, אתה רק תהנה מזה - וזה גם מחזיק שנים.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכולם :)

ד"א איך מכבים את השלט הזה?? ניסיתי לחיצה ארוכה ואני לא רוצה כל פעם להוציאו להכניס את הבטריות...

ועוד משהו לפעמים אני משחק והשלט נכבה לבד באמצע ואני מדליק אותו חזרה! זה קורה פעם בכמה זמן לא הרבה...

יש לי בטריות מלאות.

פורסם

איזה שלט קנית בסוף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים