עבור לתוכן

כמה מהר אתם יכולים להקליד ?

Featured Replies

פורסם

Your score of 80 has made it to our Hall of Fame !!!

ואני עייף :P

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
CONGRATULATIONS!!!

Your score of 74 has made it to our Hall of Fame !!!

:P

פורסם

אחרי שהגעתי ל20 כבר לא היה לי כוח להמשיך :P

פורסם

75, דן השתפרתי!!!

פורסם

113 בלי להתאמץ יותר מדי...

פורסם

63...מלחיץ... ;D

פורסם

60

אבל זה דיי דפוק... אם אתה מכיר את המילה אתה יודע איך כותבים אותה ולכן אתה גם כותב אותה מהר יותר ואם אתה לא מכיר אז הכתיבה איטית יותר. וגם כשאתה מגיע לשלב ה 5 אז הטקסט עובר מהר בקושי רואים מה כתוב .

פורסם

77

פורסם

כשאתה מגיע לשלב ה 5 אז הטקסט עובר מהר בקושי רואים מה כתוב.

או שיש לך בעיית ראיה חריפה, או שאתה סתם מספק תירוץ עלוב, כי ברמה 14 עדיין ניתן לראות היטב את מה שכתוב.

פורסם
  • מחבר

60

אבל זה דיי דפוק... אם אתה מכיר את המילה אתה יודע איך כותבים אותה ולכן אתה גם כותב אותה מהר יותר ואם אתה לא מכיר אז הכתיבה איטית יותר. וגם כשאתה מגיע לשלב ה 5 אז הטקסט עובר מהר בקושי רואים מה כתוב .

לא ראיתי שם שום מילה "קשה" באנגלית, יש מילים שקשה להקליד אותן במהירות (cartridge, labyrinth,microprocessor וכו') אבל רובן הם מילים מאוד מוכרות בשפה האנגלית.

וכמו ששגיא ציין, גם בשלב 14 (וגם בשלב 15) הטקסט ברור מאוד, הבעיה היא כמובן להקליד את המילה מהר בלי להתבלבל במקשים.

נ.ב. שיא חדש - 141 8)

פורסם

חכה מיני, כשאתחיל להקליד בשתי ידיים ואעזוב את הדאבל שאני אוחז ביד ימין תוך כדי הבדיקה, אעקוף אותך. 8)

פורסם

לא ראיתי שם שום מילה "קשה" באנגלית, יש מילים שקשה להקליד אותן במהירות (cartridge, labyrinth,microprocessor וכו') אבל רובן הם מילים מאוד מוכרות בשפה האנגלית.

וכמו ששגיא ציין, גם בשלב 14 (וגם בשלב 15) הטקסט ברור מאוד, הבעיה היא כמובן להקליד את המילה מהר בלי להתבלבל במקשים.

נ.ב. שיא חדש - 141 8)

דן- אתה בין המהירים אתה כמעט מכפיל אותי.

אני חושב שאתה כותב את כל המילים על דף וחוזר עליהם בכתבן ואז עושה את המבחן עוד פעם ;D ;D ;D

פורסם

ארררררררר

אני גרוע

48 בלחץ!!!

פורסם

61... קשה :)

פורסם

65..... :P

אבל בואו נראה אותכם מאייתים באנגלית מהר כמוני :flipa:

עריכה:

90 :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים