עבור לתוכן

בקשה מפרט לגיימינג כבד עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת לגיימרים

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן אוברקלוק)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חיפה , אבל פתוח להצעות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD - מארז איכותי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?חשוב לשמור על אופק שדרוג

תודה

פורסם

לגבי ציוד היקפי - קיים פורום ייעודי שעוסק בנושאים הללו, אני מציע לגשת לשם לצורך המלצה מדויקת ומהימנה עבורם (ישנם מספר גורמים שעל פיהם רוכשים עכבר ומקלדת חדשים). בעקבות זאת, בחרתי לא לכלול ציוד היקפי במפרט ונותר סכום של כ-450 ש"ח לציוד ההיקפי. להלן מפרט אפשרי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪215

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪574

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪775

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪116

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪438

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: ₪540

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1670

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5688

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5575 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/1d5k9xu4

כאמור, מאחר שקיים פורום שעוסק בנושאי ציוד ההיקפי - מומלץ לפנות לשם כשהתקציב הנותר מהתקציב הכולל למפרט הוא 450~ ש"ח. אני מאמין שזה יספיק למקלדת ועכבר טובים לגיימינג. אם תבחר לוותר על האוברקלוק למעבד, ניתן לבדוק אופציה של GTX 670, שעשוי להיכנס פחות או יותר באותו התקציב - אוברקלוק אופטימלי למעבד מצריך גוף קירור יעיל, לוח אם טוב ומעבד בעל מכפלה פתוחה שמעט יקר יותר. נתון להחלטתך.

* ל-TMS אמנם אין סניף בצפון, אך ניתן לבצע משלוח שאינו כרוך בתשלום נוסף. כמו כן, הרכבת המחשב היא חינמית כשהמפרט הוא מעל 3500 ש"ח.

פורסם

ProZ- לדעתי מפרט מצויין, אך הייתי משלם עוד כמה עשרות שקלים בשביל לוח שהוא אינו מיקרו-ATX ועל הדרך כבר כולל יותר יציאות. כמו כן, הייתי מחליף את הצורב הזה- ל-NEC אין עבר מפואר בתחום לצערי.

shido המפרט שלך בסדר, קרא ביקורות על המארז הזה ותראה עוד באנדלים שיש בחנות- אולי יהיה משהו עדיף.

למה רק 4G RAM ?

למה GTX 660 ולא ATI 7950 ?

הוא שם לך 8GB זיכרון (שים לב לכמות), והביצועים של GTX660TI דומים ל-7950- תראה בנצ'מרקים ותחליט על מי מהם ללכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים