פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר.פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם.כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם.כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה.האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת?תודה מראש
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים לפי איך שאתה מתאר הבעייה כנראה חומרתית.מה היה כתוב במסכים הכחולים?כשאין שום סטיק זיכרון במחשב הלוח מצפצף?
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר לפי מה שהספקתי לראות מהמסכים הכחולים לפני שהמחשב הפעיל את עצמו מחדש, כל פעם הופיעה הודעה אחרת, ביניהם: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וMEMORY_MANAGEMENTאין שום צפצופים גם שהסלוטים של הזיכרון ריקים.ועוד משהו לגבי הלוח אם - יש קבל אחד שיש עליו סימן שחור בדיוק כמו בתמונה הזאת (לא שלי, מצאתי בגוגל):http://img842.imageshack.us/img842/5064/p1020917.jpg זה נחשב קבל נפוח?
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים זה נחשב קבל מפוצץתנסה את הזכרונות במחשב אחר כדי לשלול אפשרות שהם עושים לך את הבעיות
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר אין לי כרגע איפה לבדוק (DDR2). אני גם בספק שהבעיה בהם. יש לי 3 סטיקים, ניסיתי עם שלושתם בנפרד, בלעדיהם ועדיין אין שינוי.אפשר לשלול את הכרטיס מסךבהנחה שהמאוורר שלו עובד ויש כרטיס מובנה בלוח?
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אפשר לשלול אותו אבל אני לא יודע אם הוא קשור...גם במסך הכחול היה רמז לבעיה בזכרונות\לוח אםד"א במסך רואים משהו?ולמה אתה מתכוון שאתה אומר אין שינוי??לדעתי אתה צריך לבדוק את הזכרונות במחשב אחר ואם הם תקינים אז כנראה שהלוח הלך (הקבל המפוצץ יכול להעיד על בעיה בו שגורמת לאי יציבות לפחות כמו שהיה לך בהתחלה)
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר במסך לא רואים כלום, כאילו המחשב כבוי. אבל הספק והמאווררים עובדים, אין את הצפצוף פתיחה של הלוח אם כשהמחשב נדלק. כפתורי כיבוי/ריסט לא מגיבים, הדרך היחידה לכבות את המחשב היא דרך המפסק של הספק.ניסיתי להפעיל את המחשב עם כל סטיק זיכרון בנפרד ועדיין- מסך שחור.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים שמע אם הייתה בעיה בכרטיס מסך הלוח היה מצפצף לך(צפצוף ארוך ושנים קצרים)לדעתי השתגע לך הלוח אם כדי להיות בטוח תבדוק את כל החלקים על מחשב אחר
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אם יש לך אחריות זה הזמן לממש אותה מספיק שיראו את הקבל המפוצץ,כמו גם בעיה במפסק של הריסטרט והכיבוי קשור ללוח.
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים ועוד משהו לגבי הלוח אם - יש קבל אחד שיש עליו סימן שחור בדיוק כמו בתמונה הזאת (לא שלי, מצאתי בגוגל):http://img842.imageshack.us/img842/5064/p1020917.jpg זה נחשב קבל נפוח?ברכותיי, ככל הנראה מצאת את הבעייה. ממש אחריות על הלוח אם עדיין ניתן.אם לוח אם לא מצפצף כשלא מותקן בו זכרון (בהנחה שהרמקול מורכב כהלכה) הבעייה ככל הנראה לא בזכרון. לוח או מעבד לרוב.
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר תודה לכולםאני בחיפושים אחר לוח אם בסוקט AM2, מצאתי בKSP משומש אבל המחיר גבוה יחסית.אפשר לתקן את הלוח ע"י החלפת הקבלים?
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים כן אבל לא רצוי אלא אם יש לך ניסיון באלקטרוניקה כי יש מצב שתעשה את זה לא נכון,לכל הלחמה יש דרך אחרת יש מלחם שונה בדיל וכו' וגם אם עשיתה את זה נכון זה 50-50 שהלוח יעבוד,בקיצור לא כדי כאבי ראש מיותרים לדעתי הלוח עשה את שלו.
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים שלום בוקר טובהבנתי שאתה כבר כבעתה את מותו של הלוח אבל בכל זאת רציתי לומר כמה דברים כן כבל מפוצץ בלוח זה תקלה שיכולה להשביט לוח אבל אני ראיתי מחשבים עובדים שנים ככה אז אם יש לך סבלנות תעשה עוד ניסיון אחד קצר בוא נתחיל בזה שלפני שאתה נוגיע בחומרת מחשב אל תשקח לנתק את המתח אחרי זה תפרק את כל הרכיבים מהלוח כולל זיכרונות וכרטיס מסך לבדיקה הזו צריך רק מעבד אחרי כן תאפס את הביוס עם הג'מפר ( אל תשקח להחזיר את הג'מפר למקום אחרי איפוס ) ואז תנסה להדליק את המחשב - אם יש ציפצופים זה אומר שאולי יש עוד תקווהאם לא אז הלוח תקול ואין הרבה מה לעשות להחליף קבלים זה בעיה וזה לא אומר שהלוח יעבוד אחרי החלפה מושלמת לא הייתי מתעסק עם זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.