עבור לתוכן

מעוניין לשדרג את המחשב או לקנות חדש לגמרי - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי בן 4 בערך, כבר לא כל כך סוחב (תקיעות בדפדפן עם הרבה דפים פתוחים, משחק כמו פיפא 13 נראה לא משהו עליו).

המפרט שלו בגדול זה:

מעבד אינטל E4500

2GB זיכרון KINGSTONE

קשיח 160GB של WD

כרטיס מסך GF9500

לוח אם של ג'יגהבייט (משהו עם 945)

כמו כן, יש לי מסך 19" של LG ולא נראה לי שאני אשדרג אותו למשהו אחר (לפחות לא בקרוב). אם אני אחליט לשדרג אותו, זה יהיה למסך DELL בגודל 22-23 אינץ'.

השימושים שלי במחשב לא מיוחדים במיוחד: אינטרנט (הרבה דפים פתוחים בדפדפן), משחקי כדורגל - פיפא ופרו אבולושן, ומשחק פעולה שאני אוהב מדי פעם לשחק בו - קאונטר סטרייק (1.6, סורס). לא משהו שמצריך מחשב מפלצתי מדי.

השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג משהו במפרט הקיים אצלי או ללכת כבר על מערכת חדשה?

עניין הכסף לא קריטי, פשוט חשוב לי שהמחשב יריץ את המשחקים שדיברתי עליהם בצורה חלקה ושייראו יפה.

הייתי מעוניין במעבד חדש כמו I3/I5, זיכרון של לפחות 4GB (או אולי צריך יותר), קשיח של 500GB לפחות, כרטיס מסך סבבה (לא מפלצת של 1500 שקל+). סומך עליכם שתבנו לי משהו נחמד שישדרג אותי. תודה!

פורסם

אז אתה רוצה מחשב חדש מלא?

מה התקציב שלך?

פורסם

ללא ספק, לך על מחשב חדש. אין רכיב אחד נורמלי שאפשר להעביר למחשב החדש (אולי הארד דיסק אם אתה זקוק לנפח נוסף).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לפי מה שאתם אומרים כדאי ללכת על מערכת חדשה.

אז כמו שאמרתי, תקציב זה לא בעיה, רק צריך שיתאים לדרישות שלי: פיפא/פרו אבולושן, מדי פעם קאונטר סטרייק וגלישה באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים. אם אתם מתעקשים על מספר, אז שיהיה 4000 ש"ח. אם אתם חושבים שצריך יותר מזה בשביל הדרישות שלי - תוסיפו. אתם חושבים שזה תקציב מוגזם בשביל הדרישות שלי? תשתמשו בפחות.

לא צריך ציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, מערכת הפעלה).

רק מארז וכל מה שבתוכו - עדיפות למעבד אינטל I3/I5, לפחות 4GB זיכרון, לפחות 500GB קשיח, לוח אם וכרטיס מסך סומך עליכם. וצורב DVD :P

תודה!

פורסם

בשביל פיפא ופרו גם מחשב ב2800-3000 ש"ח יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

אחלה. אשמח לקבל מכם מפרט שיתאים לצרכיי :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי אל תמהר להוציא 3000 ש"ח על מחשב חדש.

המחשב הזה לא אמור להיתקע בשימוש בדפדפן, יכול להיות שהזיכרון מגביל אותך וכדאי להרחיב אותו (צריך לבדוק קודם עד איזה נפח הלוח שלך תומך), יכול גם להיות שהגיע הזמן לפרמט את המחשב בגלל הרבה זבל שהצטבר ומעמיס על המערכת.

לגבי המשחקים, הכרטיס מסך שלך, גם כשהיה חדש, היה די בסיסי וחלש. יכול להיות שכדאי לשדרג למשהו קצת יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

אני אחד שאוהב להתחדש מדי פעם. המחשב שלי בן 4 או אולי יותר (לא זוכר בדיוק). הגיע הזמן להחליף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים