עבור לתוכן

שדרוג לטובת המהרת המחשב

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי ובשביל זה אני רוצה לגלות מה הצוואר בקבוק במחשב שלי.

מפרט:

hard drives:

466GB Hitachi Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA)
466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA)

graphic card:
1023MB GeForce GTS 450 (CardExpert Technology)

ram:
2.00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)

cpu:

Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz
Sandy Bridge 32nm Technology

motherboard:
ASUSTeK Computer INC. P8H67-M PRO (LGA1155)

מה החלקים שהכי מאטים את המחשב (חוץ מהram שאני מוסיף4gb)?

ושאלה נוספת- האם הזיכרון הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 יתאים לזיכרון שכבר יש לי (יעבדו טוב ביחד)?

התקציב שלי לשדרוג הוא כמה שיהיה צריך (כדי שצוואר הבקבוק שיש עכשיו כבר לא יהיה צוואר בקבוק).

אני רוצה לשדרג את מה שהכי תוקע את המחשב שלי בביצועים- אבל אני לא יודע מה זה.

פורסם

איך אתה רוצה שנעזור לך לשדרג את המחשב אם אפילו לא ידוע למה אתה רוצה לשדרג?

תן יותר אינפורמציה אודות ההחלטה לשדרג, תקציב לשדרוג ושנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבת (שידרוג לטובת מה והתקציב), יש לך כפתור עריכה בתוכן ההודעה ובצד שמאל למעלה.

פורסם
  • מחבר

איך אתה רוצה שנעזור לך לשדרג את המחשב אם אפילו לא ידוע למה אתה רוצה לשדרג?

תן יותר אינפורמציה אודות ההחלטה לשדרג, תקציב לשדרוג ושנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבת (שידרוג לטובת מה והתקציב), יש לך כפתור עריכה בתוכן ההודעה ובצד שמאל למעלה.

ערכתי לפי מה שביקשת :)

פורסם

לצערי זה שאתה אומר שמשהו תוקע אותך בביצועים לא אומר לי הרבה.

ביצועים במה? באילו תוכנות לדוגמא? היכן ומתי אתה חש האטה/תקיעות? יכול מאוד להיות גם שמדובר על בעיית חומרה.

בכללי, במידה והנתונים הללו אכן נכונים ויש לך רק 2GB זיכרון- זה מה שהייתי ממליץ לשדרג ראשון. מחירי הזכרונות כיום במחירי רצפה ויביא שיפור ביצועים טוב בחלק מהשימושים שלך.

פורסם

בWin7 ההבדל בין 2GB זכרון ל3GB זכרון הוא ע-צ-ו-ם (בהנחה ואתה לא רק גולש באינטרנט), מעבר לזה אני לא ממש יודע..

ואני מדבר מניסיון כי הלך לי סלוט אחד של זכרון ואני כרגע עם 2GB בלבד ._.

אז תתחיל מלשדרג את הזכרון.

אח"כ לבדוק בעיות חומרה, התחחממות.. אולי בכלל הווינדוס שלך "הזדקן", גם זה קורה :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים