פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים שלום יש לי שני מאווררים במארז אחד מקדימה, ועוד אחד מאחורה מול הקירור של המעבד, אני רוצה שהאחורי יוציא אוויר חם,והקדמי יכניס אוויר קר הבנתי שאני צריך להפוך את המאוורר הקדמי עם כיוון המדבקה, הבעיה היא שאני לא יכול להפוך אותו כי אז אין מגן לפלופרור והוא נתקעע לי במארז עזרהה
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים מול הקירור של המעבד ? בדלת המארז או בחלק האחורי של המארז ?איז המארז יש לך ? איזה מאווררים ? בלי המידע הזה איאפשר לעזור ממש :-X
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים מחבר באחורי של המארז יש מאוורר של thermaltake עם לדים כחולים.ומקדימה יש מאוורר ג'נרי לדים ארבע צבעים
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אם מאווררים באותו גודל אז אולי תחליף ביניהם. על מאוורר יש חץ שמראה את כיוונו של אויר.
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר האמת שזה מארז ג'נרי על הפנים ואין לו מקום למאוורר קדמי אז אילתרתי משהו גרועתפסתי את המאוורר עם שני ברגיםhttp://imageshack.us/photo/my-images/32/img08911m.jpg/זה גרוע נכון?
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר מה זאת אומרת מאיפה?מה הוא צריך חור מאחורה בשביל להוציא אוייר לכיוון המארז?
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר לא הבנתי איפה הוא עכשיו...מה קשה להבין הרכבתי אותו עם שני ברגים מקדימה כמו בתמונה שהעלתי
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מן הסתם שהוא צריך לקחת את האוויר ממקום כל שהוא... לא מתוך המארז או משום מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.