עבור לתוכן

איך המפרט הזה ? מבוסס AMD64 בסביבות ה-6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1440nis x1

KV8-MAX III (s754) 850nis x1

512MB Samsung 510nis x1

CREATIVE Audigy (w/o firewire) 250nis x1

Teac/SONY 1.44 50nis x1

ASUS x16 (box) 220nis x1

Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 230nis x1

Power Supply 400W 130nis x1

MS Internet + MS Mouse Optical 110nis x1

סה"כ 3790 ש"ח. עכשיו , אני הולך לשים במערכת הזאת RADEON9800PRO שברשותי כבר. המערכת תיהיה מערכת שתיעוד לארבע שנים הקרובות , למשחקים , עבודת קידוד וידאו מידי פעם אך העיקר משחקים. בנוסף אני מחפש מסך CRT 17 אינץ' איכותי עם קצב ריענון 100+ מינימום ברזולוציה 1024X768 ויותר. בנוסף אני מחפש מארז איכותי TOWER לא צריך יותר, ואם אתם יכולים להוסיף למפרט זה מסך ומארז כמו שביקשתי בלי לחרוג מ-6000 ש"ח זה יהיה מעולה !

אם יש לכם שינויים נוספים שהייתם עושים תציעו זה יהיה מעולה. חשבתי ללכת על ג'יגה זיכרון ואז הבנתי שאי אפשר לשים שני כרטיסי זיכרון על מעבדי 64ביט ? האם זה נכון ? אם ככה האם 512 DDR יספיקו לי ?

תודה,

יובל

פורסם

אתה יכול לשים שני כרטיסי זיכרון (לפי הבנתי בנושא של AMD)

אבל אתה צריך זכרונות מסוג ECC, זה כתוב בחדשות.

פורסם

לא הוא לא, זכרונות ECC צריך למעבדי ה-FX..

מארז - Antec Sonata

מסך - Viewsonic P75+

או P70 אם בא לך מסך טיפה פחות איכותי אבל שחור/כסוף..

זה גם תחליף לספק כוח הג'נרי הזה באחד נורמלי.. הוא לא באמת 400W.

והספק 380W של ANTEC אמור להיות מצויין.

פורסם

עוד יותר טוב...נותן גם לי סיבה לנסות את ה64 ביט הזה, למרות הסלידה שלי מAMD...

פורסם
  • מחבר

ומה אני יכול לעשות בקשר לזכרונות ? לא ממש הבנתי ... יש אפשרות לשים שני כרטיסי זיכרון ? ואם איזה אפשר ואיזה מוומלץ בגבולות התקציב שיש לי ?

פורסם

You don't need more than one stick, in A64 the memory controller is embedded into the CPU and not the motherboard. The A64 does not work in Dual channel (The FX does).

However, you might want to take RAM with better timings which could be helpful.

פורסם
  • מחבר

אז אם הבנתי אותך נכון , סטיק אחד של 512 RAM יעשה עבודה מצויינת ויספיק לי ?

אם אמרת שאולי עדיף לי לקחת סטיק עם טיימינג טוב יותר , אולי תוכל להמליץ לי על אחד ? אני לא מתכוון ללכת על איזה אוברקלוק מטורף או משהו , אולי משהו צנוע :)

הסטיק הנוכחי מגרד את ה-500 ש"ח אם אני לא טועה, אין לי תקציב לסטיק ביותר מ-700 ש"ח 750 מקסימום. אם תוכל לעזור לי אשמח.

תודה

פורסם

You can take OCZ PC3200 EL, it does very nice timings and it should also be good for moderate overclocking, it costs about 700 nis for 512 mb.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

למישהו יש אולי שיפורים למפרט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים