עבור לתוכן

בעיה בקריאת קבצים ברשת בטלויזית LG LED 55LW651Y

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך).

כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן!

מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן).

למה זה קורה? ואיך אני פותר את הבעיה?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אולי מדובר בסרטים בפורמט שהטלוויזיה שלך לא יכולה להפעיל?

מאחר ויש גישה אל הנתב וכל מה שקשור ברשת הביתית עובד, הנושא עובר אל "אודיו וקולנוע ביתי".

פורסם

אולי מדובר בסרטים בפורמט שהטלוויזיה שלך לא יכולה להפעיל?

יש לי טלויזיה מדגם דומה, ונדמה שזה המצב...
פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזו אופציה... אני יכול לראות בטלויזיה את כל הסרטים עד לאות J לפי ה-ABC, וגם לאחר האות J יש עוד הרבה סרטים בפורמטים שונים כך שאין סיבה שלא אראה אותם. בדרך כלל גם שהטלויזיה לא תומכת בקובץ מסוים היא תראה אותו בכל מקרה ורק שתנסה להפעיל אותו היא תודיע שהיא אינה תומכת בהפעלתו.

פורסם

כשחיברתי פעם USB עם קבצי WMA ו-MP3 מעורבבים בתיקיה, זה הציג רק את ה-MP3.

פורסם
  • מחבר

לכן זה עוד יותר לא הגיוני שתיקיית המוסיקה שלי ריקה (היא מלאה בקבצי MP3)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים