עבור לתוכן

מחפש מדפסת משולבת לצורכי לימודים

Featured Replies

פורסם

שלום, מחפש מדפסת משולבת, העדפה ללייזר.

לא משנה לי כל כך אם תהיה אלחוטית או לא.

עריכה: קצת קראתי פה והבנתי שהמון ממליצים על מדפסות של HP 4500 ו6500. הבעיה עם HP ממה שאני מבין זו אחריות של שנה, דיו יחסית יקר.

אני צריך מדפסת משולבת שתכלול פקס, מכונת צילום, סורק והדפסה כמובן(דו צדדית אוטומטית לא חייב). מקריאה פה הבנתי שטכנולוגיית לייזר צבעונית עדיין לא ממש בשימוש והיא יקרה אז מבחינתי זה יורד מהפרק.

ברודר אני לא רוצה, לא אוהב את האופציה של 4 ראשי דיו וכמו כן היה לי ניסיון לא טוב עם מדפסת משולבת שלהם שנהרסה תוך כדי גסיסה מתמשכת ולא מעט תקלות(וגם דיו שנגמר יחסית מהר, אם אני לא טועה הדגם היה MFC750).

קראתי קצת על מדפסות של קנון, 3 שנים אחריות, לא כל כך יקרות אבל מכלי דיו יחסית קטנים.

אז חשוב לי שתהיה קודם כל חסכונית. אני לא הולך להדפיס הרבה בצבע אז כן צריך את האופציה(בעיקר לגרפים בלימודים). לא ממש חשוב לי אם המהירות תהיה 23 עמודים לדקה, 26, או 15 עמודים לדקה. אני לא ממהר. אם היא תהיה קצת יותר איטית אבל תפעל קצת יותר טוב אז אשרינו.

יש המלצות?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

HP 6500 דגם טוב ומומלץ. יש הרחבת אחריות ל-3 שנים. פרטים נוספים פה.

היא נחשבת חסכונית ומחיר הדיו סביר.

יש לה מחסניות דיו רגילות ומחסניות XL שהן יותר גדולות ומספיקות ליותר הדפסות מאשר המחסניות הרגילות.

שים לב שהמחסניות שמגיעות עם מדפסת חדשה שנרכשה הן לא מחסניות XL, אך לדעתי משתלם לרכוש את מחסניות ה-XL לאחר שהדיו במחסניות שהגיעו עם המדפסת נגמר.

פורסם
  • מחבר

מה המחיר המומלץ שלה??

פורסם

הוספת אחריות היא רק ל-8500,לא?

זה מה שרשום בקישור שהבאת.

אני קניתי לא מזמן את ה-6500,ובכיף הייתי מרחיב לה את האחריות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש כמה גרסאות של 6500 של HP, איזו מומלצת למשתמש המיינסטרימי? מה ההבדל ביניהם בקצרה?

פורסם

ל-6500A יש שני דגמים: הרגיל והפלוס.

הרגיל הוא ללא יחידת הדפסה דו צדדית והפלוס בא עם יחידת הדפסה דו צדדית וגם עם אפשרות לחיבור לרשת אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

האם יש ברמה הזו פחות או יותר מדפסת יותר זולה? 500 שקל קצת יקר לי האמת...

פורסם

יש את הדגם הזול יותר, HP 4500.

פורסם

קניתי את ה-6500,כי קראתי ושמעתי של-4500 יש בעיות של התקעות נייר בפידר,וכן במגש ההדפסה.

לא יודע אם זה נכון או לא.

ה-6500 דגם לא רע,אבל יש לו כמה חסרונות:

1.רועד כמו מטורף בהדפסה.

2.מסך מגע לא נוח,לטעמי.

3.זמן עיבוד מידע ארוך.(ההדפסה עצמה מאוד מהירה,לאחר העיבוד)

אני חושב שיש לו ראשים יותר חסכוניים מה-4500.

גם אני משתמש לצרכים בייתיים בלבד,אבל העדפתי לשים עוד קצת כסף,ולקנות משהו שאמור להיות יותר עמיד ואמין.

אגב,קניתי את הדגם הרגיל,כי אין לי צורך בהדפסה דו צדדית,ורשת אלחוטית לא מעניינית אותי,והפער במחיר הוא לא קטן.(עוד 150 ש"ח)

פורסם

הדפסה דו-צדדית אוטומטית זה דבר נפלא. השתמשתי בזה אין ספור פעמים במהלך הלימודים.

שולחים איזה עבודה או מצגת למדפסת ושוכחים מזה, במקום להתחיל לחכות שיסתיים חצי ואז להפוך (מה שמונע ממך לעשות דברים אחרים תוך כדי). מעבר לחסכון בכסף, אהבתי להדפיס בדו"צ פשוט מסיבות של חסכון במקום ובמשקל. יותר נוח לסחוב 30 דפים מאשר 60.

אני לא מכיר את ה 6500A, אבל מנסיון עם ה 6500 אני מסכים איתך. היא מדפסת טובה וגם דיי חסכונית בדיו. אבל הקטע של ההכנה הארוכה להדפסה וכל הרעש שהיא עושה במהלך כל התהליך יכולים להציק.

בסה"כ יחסית למדפסת ביתית שהיא גם לא כל כך יקרה, היא דיי "סוס עבודה".

פורסם

גם אני עם ה6500 באמת סוס, די רועש בהתחלה אבל חוץ מזה מעולה

יש לי גם בדיוק חור בחדר שהיא נכנסת אליו בול אז לא רואים את הגודל הדי עצום של הדבר הזה

הדפסת דו"צ היא שימושית רק כשאני מדפיס אבל בבית, עם המחירי הדפסה במכללה שלי והצרכים שלי המדפסת שלי לא עובדת יותר מדי...

כל הדיו נגמר מזמן ורק לפני חודשיים בערך הבאתי שחור חדש

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל אני באמת רוצה להיות סגור על הנושא כי אני חייב להזמין מדפסת.

הדגם:

HP Officejet 6500A Plusשהוא מעט יותר יקר ולפי מה שאני קורא בזאפ זה הדגם עם ההדפסה הדו צדדית(אגב זה ההבדל היחיד שמעלה את המחיר ב100 שקל ויותר?), האם הדיו של הדגם הזה יותר יקר משל ה-6500?? האם אפשר לקנות דיו לא מקורי במחסניות גדולות לדגם הזה?

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

שלום,

אנחנו צריכים מדפסת לייזר משולבת(פקס, צילום, סריקה) לצרכיים ביתיים ולימודיים.

לא הולכים להדפיס הרבה, המהירות הדפסה לא הכי חשובה.

מה שכן חשוב:

שתהיה כמה שיותר חסכונית, שירות טוב, אמינה, אם אפשר הדפסה דו צדדית אז תפאדל אם לא אז לא נורא.

לא ממש מזיז לי שתהיה רועשת, שתקפוץ, שתרעד כי גם ככה היא נמצאת בחדר נפרד.

התקציב הוא עד 800 שקלים.

תודה לעוזרים.

עריכה מנהלתית: הודעותיך אוחדו. נא לא לפתוח דיונים כפולים.

פורסם

יש אפשרות לרכוש איזושהי תוספת לHP 6500 שתדפיס דו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים