עבור לתוכן

מחפש אוזניות גיימינג תקציב 600

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי,

קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה:))

אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג.

אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב.

* חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שאפשר לכוון יש ישר לפה)

* חשוב שיהיה סט גמיש, או לחלופין שתהיה אופציה לשלוף אוזניה אחת, הרבה פעמים אני במצב שאני צריך אוזן אחת בלי אוזנייה, ועם הסט הנוכחי שלי אני נאלץ לעקם את הסט קצת בשביל לעשות זאת.

* חשוב לי שהאוזניות לא יהיו על האוזן, אלא שיקיפו אותה( שיהיו ממש גדולות),זאת אומרת שהכריות יקיפו את כל האוזן ולא ימעכו אותה.

והכי חשוב שיהיו כמה שיותר עמידות , בתקווה שאשכרה ישרדו יותר מכמה חודשים

זה הכל, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי:)

ואגב , עוד משהו קטן - מצאתי באינטרנט אוזניות בבאג

Steelseries Spectrum 5XB

שעל פניו נראות לי מושלם בשבילי, אך אני לא מבין במפרטים טכניים, מה אתם אומרים, כדאי?

עריכה: הינה לינק למפרט שלהם בבאג

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10620

פורסם
  • מחבר

up

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים