פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים היי, יש לי 2 כרטיסי מסך שמחוברים בCROSS FIRE בגרסא: XFX: AMD Radeon HD6870 Dual Fan Edition זאת הגרסא הרגילה עם הקירור של הBlack Edition: http://techreport.com/r.x/geforce-gtx-560ti/xfx-card.jpg אותו קירור בדיוק. עכשיו לקראת משחקים חדשים אני רוצה לעשות לו OC דרך הAmd Overide זאת פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC אז כמה שאלות: עד איזה טמפרטורה הכרטיס מסך נחשב "ליציב" ושלא יתחיל לההרס? איזה תוכנה מומלצת לבדיקת מאמץ ואיך משתמשים בה? למי שהתנסה עם הכרטיסים האלו בOC: יש לכם GPU Cloack ו Memmory Clock מומלצים?... כרגע הGPU CLOACK שלי הוא mhz905 והCloack Memory הוא 1050mhz (ככה זה בא, ללא OC.) איזו מהירות לא כדאי לי לנסות לעבור?.. אם משנה הספק כוח אז הוא Antec Truepower Trio 650W 80+ Bronze המעבד שלי עבר OC Intel Core I5 2500k 4.4GHZ לוח אם של MSI מצוין תומך OC והכל וCROSSFIRE ו SLI ומה שבא לי.. תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אתה שואל שאלה ספציפית על OC לכרטיס מסויים.זה לא עובד ככה..כל OC לעצמו, זה תלוי בשאר הרכיבים (מארז, מאווררים, סירקולציה.. הבנת ת'רעיון.)תעשה בדיקות מאמץ, תברר טמפ' מקסימלית לכרטיס וצא לדרך עם OCCT ו AB (לא יודע איך הATI אבל בטח אין בו את האפשרות לפרופיל מאוורר..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.