עבור לתוכן

עזרה| חנויות לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה?

אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות.

תודה מראש. -מתן

פורסם

קילומבו בדיזנגוף סנטר

פורסם
  • מחבר

קילומבו בדיזנגוף סנטר

עדכנתי את הדיון, אני מחפש בירושלים עוד משהו חוץ מאבי יפה.

אוקיי. אז יש את קילומבו וסטריאו-סקופ בדיזינגוף סנטר. את פאנקי DJ גם בתל-אביב. את אבי יפה בירושלים.

יש עוד משהו?

ד"א, אצל אבי יפה אתה יכול לשמוע את כל האוזניות שמופיעות באתר שלו?

פורסם

אצל אבי יפה תוכל לשמוע את הדגמים הפופלארים, לא ידוע לי אם את כולם, אבל את הפופלארים אני דיי בטוח. הכי טוב שתרים אליהם צלצול בשביל לקבל פרטים מדויקים.

כאחד שמתגורר יחסית קרוב לחדרה, אני לא מכיר חנויות עם אפשרות להאזנה. יתכן והחנות מוזיקה בקניון שם בקומה השלילית מאפשרת להאזין לחלק מהדגמים. לא בטוח, תבדוק.

בת"א אני לא מכיר יותר מדי חנויות, מה שכן, הוא שישנם חנויות מתמחות בתחום הקולנוע ביתי והן לרוב גם מחזיקות כמה דגמים למכירה בחנות שלהם, יתכן ויש גם להדגמה. בדוק זאת, לא חסרות חנויות מתמחות בתחום בת"א.

אופציה נוספת ומאוד מדוללת היא ב-BUGים השונים שחלקם מחזיקים מלאי בתצוגה. אני יודע שבגן-שמואל יש כמה דגמים להאזנה (לרוב מדובר בביטס שהן פיכס, אך יש גם כמה AKG ועוד כמה...)

כמובן שאתה יכול לנסות ליצור קשר עם חבריי האתר ואולי לקפוץ אל אחד מהם להאזנה לפני בדיקה. יש פה חבר'ה נחמדים (בייחוד לקראת יום כיפור! ;) ).

פורסם

בתור חדרתי אני יכול להגיד לך שאין לך מה לחפש פה. אולי תוכל לשמוע משהו בכלי זמן (החנות בקומה השלישית בקניון), אבל לצערנו יש מעט מאוד חנויות בארץ שניתן לבחון בהן אוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים