עבור לתוכן

המחשב עושה ריסט תוך כדי משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט:

Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s))

NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA

8GB RAM

לוח: elitegroup h67h2-m3

ספק: hutnkey hk700-52pp 700W

הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת.

המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס).

GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז.

הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס.

קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?)

אין ספור תודות לעוזרים!!

יאיר.

פורסם
בטל את אופציית הריסט האוטומטי בעת קריסה והעלה צילומי מסך של המסכים הכחולים שתקבל (בהנחה שתקבל. אם עדיין לא יהיו מסכים כחולים קרוב לודאי שהספק אשם)
פורסם
  • מחבר

bezangeloo תודה על התגובה!

את האופציה הזו כבר ביטלתי ממזמן ואני לא מקבל מסכים כחולים.

אני יכול להסיק מכך שזה הספק? ואם כן, מה בדיוק הבעיה? הרי זה ספק חדש. אין לו מספיק W ? לא נותן מספיק מתח? זה לא היה בעבר.

אגב, גם ניקיתי אבק, במיוחד מהספק. ועדיין.

אגב, מערכת ההפעלה שלי מותקנת על SSD. יכול להיות שהוא הגורם לבעיה? (המשחקים מותקנים על WD GREEN)

פורסם

לפני שמתחילים לשלול רכיבים (ע"י החלפתם בתצורת ניסוי וטעייה) בדוק את טמפ' המעבד (וכל שאר הרכיבים) בזמן מאמץ. הטמפ' המוצגת בביוס אומנם מדוייקת, אך בביוס המעבד במנוחה.

כמו כן, במידה והמעבד לא מגיע לטמפ' חריגה בזמן מאמץ בדוק איזה ערך מוזן בביוס כטמפ' קריטית, מה שגורם לכיבוי אוטומטי של המחשב לצורך מניעת נזק.

דריוור כרטיס המסך מעודכן?

אני לא רואה סיבה שמצב כזה יגרם מדיסק קשיח, בוודאי לא כשאין מסך כחול.

רכיבים חדשים לא בהכרח תקינים... תמיד קיימת האפשרות שרכיב מסויים הגיע תקול מהמפעל או נדפק איפשהו בדרך.

אם אחרי הבדיקות עדיין הכל לכאורה תקין בדוק את המערכת עם ספק אחר ודווח תוצאות. אם אין ברשותך חלקי חילוף- ממש אחריות על המערכת.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

איך אתה מציע לבדוק את הטמפ' בזמן מאמץ? עשיתי כמה בדיקות עם OCCT על המעבד, ה GPU ו Power supply. לכולם נתתי חצי שעה- כל אחד בנפרד.

לקראת סוף חצי השעה, המחשב קרס בזמן הבדיקה על ה Power supply ספציפית. (הגדרות של 1080 ב FULLSCREEN).

אגב, אם המעבד מתחמם, הוא לא אמור פשוט לכבות את המחשב? כי אצלי הוא עושה הרד ריסט ומפעיל את המחשב מחדש. אם המעבד חם, הוא לא אמור להמשיך לעבוד עד שמתקרר (אני טועה?).

דרייבר מעודכן לגמרי (יצא חדש לפני שבוע מ NVIDIA). גם לפני הדרייבר זה היה קורה. בתדירות נמוכה יותר, אמנם.

שוב תודה :)

פורסם

הספק חצי ג'נרי, אני לא מתפלא.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת חצי ג'נרי? שהוא משועתק? חומרים לא מקוריים?

בכל מקרה, בחודשים הראשונים עם המחשב, העפתי call of duty ובטלפילד בפול גרפיקה והמחשב לא התגרד אפילו.

עכשיו הוא קורס לי ב PES.

פורסם

החברה הזאת נחשבת לא איכותית כל כך, אבל הספקים שלה יעמדו יציבים הרבה זמן כל עוד לא מתקרבים למקסימום ניצול שלהם, כנראה שהספק גמור ותצטרך להחליפו.

פורסם
  • מחבר

ב לוג של ה windows events:

kernel-power 41 (63 critical error

The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

פורסם

ובעברית:

המערכת קרסה ועלתה מחדש, מבלי לכבות בצורה מסודרדת.

האפשרויות הן: המערכת הפסיקה להגיב, קרסה, או איבדה חשמל באופן בלתי-צפוי.

בינתיים זה תומך בטענה לגבי הספק.

פורסם
  • מחבר

כן. אני מבין את המשמעות.

העניין הוא שהכל עבד מצויין עד לתקופה האחרונה.

אני מדבר על לפחות 4 חודשים בהם המחשב הריץ שעות על גבי שעות את המשחקים הכי כבדים בביצועים הכי גבוהים.

לפי איך שזה נראה, הספק פשוט הפסיק לספק???

פורסם

בגלל זה, שקונים ספק גנרי לא צריך לצפות ליותר מידי... כמו שאתה רואה 4 חודשים והוא גמור.

פורסם

יש בלאי לספק, במיוחד אם הוא עובד מעבר לקיבולת שלו.

החברה הזו ידועה בספקים שמתפוצצים כשמנסים לנצל את מלא היכולת שלהם, אבל אני לא יודע אם זה נכון לגבי 700W.

המחשב אמור להיות באחריות.

איפה קנית?

פורסם
  • מחבר

קניתי חלקים מכל מני מקומות והרכבתי.

אני צריך לבדוק מאיפה הספק ...

בכל מקרה, בדקתי עם cpuid hardware monitor לראות אם יש נפילות מתח.

הנה הנתונים:

Hardware monitor ITE IT8721

Voltage 1 5.12 Volts [0xF4] (+5V)

Voltage 2 2.23 Volts [0xBA] (CPU VCORE)

Voltage 3 1.67 Volts [0x8B] (VIN3)

Voltage 4 1.21 Volts [0x65] (VIN4)

Voltage 5 1.87 Volts [0x7D] (+3.3V)

Voltage 6 1.06 Volts [0x58] (VIN6)

Voltage 7 1.67 Volts [0x8B] (VIN7)

Voltage 8 1.73 Volts [0x90] (VIN8)

תוך כדי, הפעלתי PES 2013 ומדי פעם חזקתי למוניטור בשביל לבדוק. הספק לא זז מאינדיקטורים. מצד שני, המחשב לא קרס.

האם קיימת תוכנה שעוקבת אחרי כל נתוני החומרה (מתח+טמפ') ו"מקליטה" את התזוזות, כך שאוכל לצפות בהם לאחר הקריסה? הרי לדלג מהמשחק למוניטור לא יעיל.

פורסם

אתה רוצה להיות בטוח תשאיל ספק מחבר או מישהו במשפחה ותעשה בדיקת OCCT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים