עבור לתוכן

קניתי asus n56vz ויש לי מספר בעיות...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה..

בכל אופן להלן הבעיות:

1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3

אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי...

2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance...

חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים

פורסם

מפרט ?

פורסם

90 מעלות לכרטיס מסך זה תקין במחשב נייד. היה לי את הG51J-A1 במשך כשנתיים ולא היתה עם זה שום בעיה , היה אפילו מגיע ל100 מעלות במצבים מסויימים.

משטח קירור לא יעזור לך כיוון שהפאנל התחתון שלו סגור כמעט כולו.

אני מצאתי פתרון אחר בשביל להוריד כמה מעלות בכל זאת, פשוט קניתי פאנל תחתון נוסף ועשיתי כמה חורים באזור של המאוורר, וזה הוריד לי כ-5 מעלות.

אני רואה שמאוורר שלך שונה ממה שהיה בשלי ואני מאמין שאסוס עשו עבודה טובה יותר במחשב שלך בתכנון מערכת הקירור וזה כיוון שבנייד שהיה לי התכנון לא היה מוצלח במיוחד והיו תלונות על זה. אך עם זאת לא היתה שום בעיה עם המחשב עקב המעלות הגבוהות.

פורסם
  • מחבר

מפרט:http://ksp.co.il/?uin=16720

Mishax1 תודה על תגובתך..

לגבי הפאנל באמת מעצבן אותי..הפתחים שם ממש קטנים.

איפה אפשר לקנות פנאל זהה למקורי שיש לי?והחורים לא יפגעו לי באחריות?

פורסם

אם תמצא פאנל לדגם שלך במחיר סביר אז הייתי שוקל זאת אם הטמפרטורות באמת מפריעות לך..

כמו כן מדי פעם תצטרך כמובן לנקות את המאוורר עם מיכל לחץ אויר/שואב בשביל לא לתקוע את המאוורר אבל אצלי גם זה לא היה בעיה וגם לא ממש נכנס יותר אבק מהרגיל..

אם תצטרך לממש אחריות אז פשוט תחליף חזרה לפאנל המקורי ואף אחד לא ידע מזה.

רק שתדע, הפלסטיקה של הפאנל לא קלה לעבודה בכלל... זאת לא עבודה של שתי דקות אלא אם כן יש לך את הציוד המתאים. זאת במידה ואתה רוצה שיהיה יחסית אסטטי.

פורסם

לא הגזמתם קצת?!

לעשות מודינג למחשב נייד תקין שזה עתה נרכש?

אם המחשב תקין - למה בכוח לשפצר? ולפגום באחריות (ואולי גם במחשב)

אני חושב שהשאלה של פותח השרשור היא במקום - האם זאת טמפרטורת עבודה תקינה?

ואם היא כן - אז אין צורך לשנות דבר, ואם היא לא - אז יש דרכים אחרות להמודד עם בעיות תכן/ייצור של מחשב נייד (שזה עתה נרכש!).

פורסם

טמפרטורת עבודה תקנית ..

טמפ מקסימום תמצא כאן

אם זה מתחמם רק בעת משחק או עבודה כבדה זה תקין ..

ח"ח על המעבד אין לך סיבה לקדוח , הבדל של 5 מעלות לא נראה לי מורגש .

אני עובד בחדר ממוזג קפוא עם סוודר , והמחשב יכול להגיע ל 80 בכרטיס מסך ול 90 במעבד .

פורסם
  • מחבר

החלטתי לא לעשות שום שינוי במבנה הפאנל בעקבות הנתונים באתר של אינטל שהטמפ' המקסימלית היא 105 מעלות..אז ככה שזה תקין.

בנוגע לoverclock שהמחשב עושה באופן אוטומטי יש למישהו פיתרון?

פורסם

איזה OC?

יש לו תדר בוסט והוא מגיע ל3.3GHz כשצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים